Sexverhalen.com » Homo » Geile belevenissen van een bi getrouwde man (3)


Na de eerste pijp beurt en het eerste mannen kutje, nu een story over mijn eerste mannen orgie.
Gebeurde in een sauna in het Spaanse Bilbao. Groot met een flinke darkroom. Niet zo een grote sauna, maar veel kamertjes en darkroom met bed. Ook kabinet in een erg donkere deel. Een orgie gebeurt dus op het bed. Daar kan je immers met veel mannen over en door elkaar heen gaan.

Als ik de darkroom binnen kom zie ik dus werkelijk niets. Recht uit de video zaal, dus mijn ogen moeten nog flink aan het donker wennen. Maar ik ben hier eerder geweest, dus weet de weg. Ik ga ook op het heien, kreunen en soppen af. Duidelijk is dat er op het bed wat gebeurt. En het klinkt lekker met zo’n 4-5 man
Het bed is ongeveer 2 x 3 mtr en een dikke meter hoog. Goede hoogte om flink erbij te kunnen. Lang de rand van het bed schuifelen, kom. Ik een man tegen. Hij staat met zijn pik naar het bed toe. Voelend naar wat er gebeurt vind ik een hand om zijn pik, die hem lekker trekt. De hand komt snel Uit bij een man op het bed. Hij zit daar op z’n hondjes.
Voor hem voelend kom ik er achter dat hij een 2e pik pijpt. Verder loop ik langs het bed. Nog een man. Nu met zijn eigen hand om Zijn pik. Hij trekt eraan, boven de rug van de man op het bed. Zo ook de derde man naast het bed. Dan ben ik bij de omhoog staande billen van de man op het bed. Daar gaat in flink tempo een lange dunne pik in en uit. Voelend naar zijn ballen merk ik een gezicht onder de geneukte man. Deze wordt gepijpt door een man onder hem.
Nu dus inmiddels 4 mannen op 1 aan het geilen. Aan de andere kant van het bed een zelfde rij. Dus aan het einde zijn het 7 pikken die op, om, onder en boven 1 man hangen…….

Van een 2e bed in de darkroom hoor ik ook gekreun. Daar maar eens gaan voelen. Er staat niemand naast het bed. Ik ben de eerste, dus ruimte genoeg om rond te lopen en toe voelen wat er gebeurt. Na even voelen en vooral Puzzelen heb ik een beeld. Er liggen 4 mannen in een cirkel elkaar te pijpen. Grote dikke pikken allemaal. 3 van de 4 met een cockring om. Ik Besluit mee te doen. Dus ga ik op het bed zitten en geen mijn pik in de eerste mond die ik tegen kom. De man heeft al een pik in. Zijn mond, maar gaat gewillig voor de 2e paal. Zo lukt het me dit met 3 van de 4 monden te doen. Na een tijdje kom ik in de midden van de cirkel terecht en kan gaan liggen. Ik heb 2 pikken in mijn handen, die gepijpt worden. En mijn lichaam wordt gestreeld en bevoegd door 4-6 handen. Hoe het er allemaal uitziet kan ik Me alleen maar bedenken. Het is zo donker, dat ik boven en onder niet meet kan bepalen.

We gaan zo zeker 10 minuten door. Het is heerlijk. Op het bed naast ons hoor ik steeds meer mannen klaar komen en weg lopen. Ook voel ik op ons bed wat zaad geschoten worden. 1 keer in mijn hand. 1 keer een beetje over mijn buik. Hoe het allemaal gebeurt en waar het vandaan komt, ik weet het niet meer..
Na een tijdje lig ik nu alleen op het bed en er lijkt niemand meer in de buurt te zijn. Mijn eigen pik is nog steeds enorm, en ik begin er aan te trekken. Liggend op mijn rug, kneed ik mijn ballen en trek met langzame halen aan mijn pik. Dan komt er een hand over mijn benen omhoog. De handen nemen al snel mijn trekken over, terwijl mijn eikel in een zuigende mond verdwijnt. Dit hou ik echt niet lang meer vol. Al na enkele minuten schiet mijn zaad omhoog en diep in de zuigende mond. Als ik klaar ben voel ik mijn zaad over mijn pik komen. De zuigmond heeft dus niet geslikt, maar laat alles over mijn pik terug lopen.

Dan schept hij het zaad in zijn hand en smeert het over mijn buik en borst. Wat is dit heerlijk. Echt wat ik wil. En ik heb hem hierover niets verteld. De man doet me nog even schoon pijpen, en vertrekt dan ook. Ik ga nog even een filmpje kijken. Daar ik het ook wel geil. Er wordt gepijpt, getrokken en gezoend. Maar vooral gekeken. Naar elkaar. Kijken en bekeken worden. Daarover een volgend verhaal.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
15 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,40
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

lovelyma89 (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

epicabest33 (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

grotestaaf (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal