Sexverhalen.com » Homo » Jong overrompeld door oud


Ik sta op een rustig punt aan het einde van de camping dagdromend uit te kijken over het water. Het is de hele week al erg warm.

“Ik denk niet dat je dóór hebt hoezeer jouw sexy zwembroekje doorschijnt…” zegt een mannenstem opeens achter mij. Nog voor ik mij kan omdraaien, voel ik de aanraking van zijn vinger. “Hierzo schijnt het door…” en zijn vinger schuift over mijn bilspleet van onder naar boven en ook weer terug! Ik verstijf van schrik! “En aan de voorkant ook!” en de vreemde man komt naast me staan. Hij tegen de vijftig, ik midden twintig… Hij kijkt vervolgens ongegeneerd naar mijn bobbel. Het racet door mijn gedachten: toegegeven, mijn zwembroek viel inderdaad erg laag uit -ik had daarom zelfs al mijn schaamhaar weggeschoren- maar doorschijnend was hij toch niet?… Zelfs ik kijk nou onzeker omlaag.

“Kijk hierzo…” onomwonden krast hij met zijn vinger nou van voren over mijn zwembroek, langs een zijkant van mijn opgekrulde penis. Ik veer geschokt op. “Hé!” doe ik afwerend, maar hij negeert mij volledig. Ik probeer weg te stappen, maar dan klemt hij zijn handen stevig, maar niet pijnlijk om mijn ballen. “Je gaat toch niet weglopen, hè?!?” Aan zijn toon merk ik dat hij geen tegenspraak duldt. Dan weer aardiger, als ik inhoud: ”zo, zo, die reageert lekker, weet je zeker dat je dit niet wil voelen?” Zijn vingertoppen betasten mijn ballen. En nu zoekt hij knedend en masserend langs mijn stam naar beneden mijn stijver wordende eikel. Duim rechts, andere vingers links.

“Wat doe je…” breng ik er uit, maar de man snoert me de mond “ssssst, niet tegenstribbelen!” Intussen vinden zijn vingertoppen inderdaad mijn eikel en wrijft hij wel erg lekker over de stof… over de randjes van mijn kloppende eikel. Zo omgekruld in mijn zwembroekje is mijn eikel het enige deel van mijn pik dat wel kan groeien…

“Ik was benieuwd….”maar hij maakt zijn zin niet af. Onverwacht snel trekt hij de strik van mijn broekje los. “Ho, ho!” wil ik hem weer tegenhouden. “Stop, niet doen!” commandeert de man. Ik twijfel die ene tel en dat is genoeg voor hem. Direct verschijnt er weer een glimlach op zijn gezicht: zijn hand schuift vervolgens in mijn broekje en drukt die over mijn groeiende pik genoeg omlaag om mijn pik compleet te ontbloten. Zijn vingers steken alweer onder mijn ballen, maar nu zonder stof er tussen! “Ja, zo ziet je penis er erg fraai uit!”

Onthutst kijk ik naar de vreemde gebruinde hand om mijn piemel. Die houdt hij nou omhoog! Mijn pik ligt tegen de palm van zijn hand en ik krijg een van mijn hardste erecties ooit! Het gouden kettinkje om zijn pols rolt over mijn dikke eikel. Behendig pakt hij mijn stijve penis vast en schuift met een polsbeweging mijn voorhuid helemaal terug van mijn eikel af. Dat doe ik zelf ook graag als ik mezelf aftrek, dus een welgemeend “oefffffff” kan ik niet onderdrukken!

Ik zie de man breed lachen “dat dacht ik wel, geil knulletje, jij loopt hier niet voor niks de hele dag te flaneren met je piepkleine zwembroekje om je dikke pik, jij vindt dit wel lekker of niet?” Hij begint me zacht af te trekken! Ik hap naar lucht, want inderdaad word ik erg geil, maar het blijft een wildvreemde kerel die mij ongevraagd -maar opwindend- staat af te trekken! “Of niet?” klinkt het krachtig en hij rukt een paar keer te hard aan mijn pik.

Ik krimp ineen van de pijn, maar de kerel draait zich naar me toe, wisselt zijn linkerhand met zijn rechterhand om mijn pik, rukt verder en duwt mijn billen omhoog met links, want ik sta nog steeds wat ineengekrompen. “Wel bij de les blijven knul!” gromt hij.

Zijn vingertoppen glijden tussen mijn billen, vinden mijn anus en vastberaden drukt hij een vinger in mijn kont, trekt mij zo ook overeind als ik te ver ineenkrimp. Hij sjort mij namelijk stevig af met zijn andere hand. Iets in mij vindt het waanzinnig geil om overmeesterd worden, afgetrokken worden door een vreemde vent. Ik werd niet voor niets razendsnel en enorm stijf!

Dan racen er méér pijntjes uit mijn kont en van mijn pik naar mijn hersenen dan ik aan kan. Ik zak haast door mijn knieën als ik flink spuitend klaar kom: “ooooooooohhhhhhmmmmmmm” Ik schok drie, vier series zaad uit mijn gepijnigde pik. De man laat me los, voor én achter en ik zak op handen en knieën op de grond, uithijgend… centimeters boven mijn eigen geurige sperma in het hoge gras.

De man komt wijdbeens voor me staan. Ik kijk op en tot mijn schrik heeft hij zijn pik uit zijn zwembroek getoverd. “Nou ben ik aan de beurt, kom maar knul, je weet wat je moet doen!” Hij pakt mijn kin beet en doet een stap dichterbij. Een kale dikke halfslappe pik wordt tegen mijn wang gedrukt. “Doe je mondje eens open!” zegt hij bars en knijpt in mijn kaak. Alleen al van de pijn open ik mijn mond en de man legt onmiddellijk zijn pik in mijn mond. Ik gorgel en snuif, hap naar lucht als de man mijn hoofd in zijn kruis drukt, mijn mond op zijn penis. Ik heb best wel eens een pik geproefd van een klasgenoot -we waren opgewonden en hadden te veel gedronken- maar zo diep en krachtig als ik nu zijn piemel moet innemen, had ik nog nooit eerder gedaan…

De man schuift feitelijk mijn hoofd, mijn pijpmond op en neer over zijn inmiddels keiharde pik. Ik zoek naar houvast en pak zijn heupen vast. Zo brengt de man mij in een cadans en ik merk dat ik aan het meebewegen ben. Dat merkt de man ook, hij laat mijn hoofd los en ik krijg meer ademruimte, ik hoef zijn dikke pik niet meer zo heel diep in mijn mond te nemen. Hij hijgt en kreunt en commandeert en complimenteert. De man heeft een naar en een vriendelijk trekje. Hoewel vriendelijk? Ik word hier misbruikt… maar als ik meewerk is hij haast zachtaardig…

“Ooooooooo” kreunt de vreemdeling, zet zijn handen weer om mijn hoofd. Ik weet wat er gaat gebeuren, wil zijn pik uit mijn mond hebben, maar ik voel zijn penis al opzwellen en… Geholpen nog door een paar stootjes in mijn mond spuit hij zijn sperma in mijn keel. “En netjes doorslikken nou, niet uitspugen hoor je mij?” gromt hij vervaarlijk. Ik knik, ik baal, ik zie geen andere uitweg. De man trekt zijn pik uit mijn mond en houdt nu mijn kaken op elkaar, ik slik. Ik moet nog eens slikken om zijn taaie kwakje door mijn strot te krijgen. Dan schraap ik mijn keel en merkt de man dat ik zijn sperma inderdaad heb ingeslikt. “Goed gedaan, lekkere knul, lekker gepijpt!”

Ik val terug op handen en knieën. De man doet zijn slappe dikke pik terug in zijn zwembroek en loopt vervolgens snel weg. Laat mij aan mijn lot over met mijn nadruppende pik, zijn taaie zaadsporen nog in mijn keel en mijn zwemslipje op mijn knieën…

Was dit geil? Was dit spannend? Ik had in elk geval vaak gefantaseerd over zoiets als dit…

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , , ,
34 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,79
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

ja lekker dit will ik ook wel mee maken

Reactie van peter op 20 december 2018 om 19:22

Beantwoorden

Lekker verhaal!!

Reactie van Jan op 18 december 2018 om 09:16

Beantwoorden