Sexverhalen.com » Homo » Zwembroekjes laten aanpassen door de verkoper


Het werd zomer en ik vond dat ik een nieuwe zwembroek nodig had.

Ik kwam uit in de sportshop, vond een aantal zwembroeken en ging die passen. Maar op elke broek was wel wat aan te merken… De jonge verkoper bood zijn hulp aan: “Zoek je iets speciaals of mag ik iets voor je uitkiezen?” Ik kreeg het niet gevonden, dus: “kies maar iets moois uit!”

Ik kreeg snel een stapeltje zwembroeken. “Vind je het prettig als ik even meekijk?” “Geen probleem” zei ik. Maar ík ging er van uit dat hij zou kijken als ik omgekleed was, maar voordat ik kon roepen dat ik omgekleed was, stak hij zijn hoofd al om het hoekje… Nou, gelukkig waren alleen mijn billen nog niet goed ingepakt!

“Ja… OK…” keurde hij mij. Met een hand op mijn heup draaide hij mij naar de spiegel. Zijn vingertoppen gleden behendig achter onder de broekband en trokken die ruim verder omhoog. “Dit is een soort retro model, dat moet je hoger dragen.” Meteen gleden zijn vingertoppen naar beneden en trokken de zwembroek goed over mijn billen. Een vlakke hand gleed over mijn rechterbil. “Ja, zo zit het achter goed, eens goed vóór kijken…” Hij keek langs mij af in de spiegel naar de voorkant van de zwembroek… of naar wat er in zat?

Met zijn wijsvingers gleed hij over de stof die tussen mijn dijen verdween. “Dat moet dan ook wat hoger” en hij stak zijn vingers omgekeerd tussen mijn liezen en de stof. Pakte de zwembroek beet, trok die strakker omhoog over mijn ballen, schudde met de zwembroek om mijn piemel te rangschikken.

Mijn verbazing over zoveel handtastelijkheid was groter dan de verontwaardiging. Maar ik had niet gerekend op de reactie van mijn pik! “Kijk, zo volgt deze zwembroek precies de lijnen van je liezen!” en of ik niet wist wat hij bedoelde volgden zijn vingers de lijnen naar beneden… en raakten mijn opzwellende pik.

“Ben je links of rechts dragend?” vroeg hij me onomwonden. “Links denk ik?” en hij trok nog eens aan de stof zodat mijn pik nu naar links gleed, verder wilde opzwellen, maar wat gelukkig door de strakke stof niet goed lukte.

“Wat vind je er zelf van?” vroeg hij me. “Niet verkeerd, maar ik pas die andere ook nog even als je het niet erg vind.” Hoezo zou hij het erg gaan vinden… Maar onverwacht discreet stapte hij juist uit mijn pashokje toen ik ongemakkelijk aan mijn broek stond te trekken om die liefst niet in zijn bijzijn te wisselen.

Ik had nu een zwembroek aan met extra stroken elastiek links en rechts langs mijn ballen en veters. “Ja, deze heeft een zogenaamde pouch van voren, ken je dat?” En terwijl hij zijn uitleg deed gleden zijn vingers vliegensvlug over mijn heupen en billen om de stof weer goed te doen. “Als je nou meer met jouw mooie vulling wil pronken, dan kun je deze veters aansnoeren, mag ik?” Had ik keus? Hij stond alweer achter me en schikte mijn ballen en pik alweer schuddend met de stof van de zwembroek. “Kijk, zo valt alles goed in de pouch en als ik nou deze aantrek…” Met een hand trok hij de veters aan. De stof sloot strak om mijn ballen en pik en mijn ballen werden zelfs gelift, dus ook mijn pik kwam prominent in beeld zo. “Kijk” begon de verkoper weer, “zie je wat er gebeurt?” Ja, dat had ik natuurlijk wel gezien, maar demonstratief gleden zijn vingers links en rechts over mijn ballen en krasten zijn nagels over mijn pik. “Ja, ik zie wat er gebeurt… en voelen doe ik het ook…”

“Je vind het toch niet vervelend dat ik je wat uitleg geef, toch?”

Die vraag had ik niet zien aankomen… Als ik nou vond dat het wel vervelend was, dan had ik nog steeds geen zwembroek en een ongemakkelijk moment… Maar vond ik het zo vervelend dan eigenlijk? Mijn pik vond het helemaal niet vervelend wat er gebeurde, dus zei ik naar waarheid: “nee hoor, niet vervelend”

Een gerustgestelde glimlach bij de verkoper. “Ik heb nog iets gewaagder meegebracht, ben benieuwd hoe je die vindt!” Hij diepte een felrode string op uit het stapeltje en toonde het lapje stof. “Blote billen, comfortabel koordje tussen je benen en het bedekt van voren precies wat nodig is!”

Wederom deed de verkoper een discrete stap naar buiten en ik wisselde snel van kleding voordat mijn pik verder kon steigeren.

Deze stof was zijdezacht en bijzonder aangenaam op de huid van mijn ballen en pik, maar of hij paste…? De verkoper was alweer binnen. Glunderend. Veel was er aan de achterkant nu niet te corrigeren, toch gleden zijn handen over mijn billen en heupen. “Ik ben bang dat ik je niet zo zwaar had ingeschat, want sluiten doet het stringetje helemaal niet!” Hij trok nog wat aan het koordje tussen mijn billen, maar de stof aan de voorkant bleef te smal om mijn ballen en mijn pik inderdaad helemaal te bedekken.

“Of je moet dit prettig vinden?” Zijn vingers gleden over mijn ruim blote liezen, gleden langs mijn kale ballen… Die conclusie kon hij met dit kleine stringetje nou ook zelf trekken.

“Zo te merken heb jij je erg netjes gemaakt van onderen. Dan kan je zo’n sexy inkijk van opzij wel echt hebben, kijk maar!” Ik werd schuin voor de spiegel gedraaid en wat ik van bovenaf slecht kon zien, was nu wel duidelijk. Enorme ‘sideboobs’ zelfs! Ik zag niet alleen de àànzet van mijn kale ballen…

En de verkoper begon weer “of je draagt hem wat lager” en hij trok aan het koordje tussen mijn benen en de stof ging ver omlaag. “Zo te zien gaat dat goed met je schaamhaar” en hij trok de stof nog verder naar beneden. Mijn donkerblonde kortgeknipte schaamhaar kwam prominent in beeld, want mijn pik was nog maar net bedekt. “Kijk: zo is je klokkenspel wel bedekt én je jongeheer ook nog net!” Demonstratief trok de knul nog eens aan het koordje tussen mijn benen. Nu werden er zomaar centimeters van mijn pik ontbloot!

Hij genoot er uiteraard van, maar bleef ook in zijn rol. “Of je draagt het stringetje wat hoger…” en het koordje tussen mijn benen werd aangevoerd van achteren. Direct schoven zijn duimen tussen de dunne reep stof tot tegen mijn pik en met een wijde boog werd de stof tot bijna onder mijn navel omhoog getrokken. Mijn opgekrulde pik stond al die tijd op spanning en floepte door de wijde boog energiek omhoog. Het koordje tussen mijn benen liep nu zelfs over mijn ballen, over mijn blote ballen dus, maakte een precieze scheiding tussen mijn linker kaalgeschoren bal en mijn rechter kaalgeschoren bal…

“Kijk” begon de verkoper weer met zijn stopwoordje, hoewel het “kijken” bij hem meer “voelen” was.

“Nu hangt je klokkenspel bijna vrij” genoot de verkoper en streelde demonstratief mijn blote ballen links en rechts van het koordje. “En intussen is dan wel je jongeheer geheel bedekt… die is trouwens een stuk groter geworden, niet?” deed hij quasi verbaasd.

Niet zo stiekem meer als over mijn ballen drukte hij zijn hand nu vol op mijn stijve penis. Die werd door de aanraking nog stijver! Hij boog zich naar mij toe en streelde mijn harde paal nu onophoudelijk… Ik werd geil van de knul en drukte mijn pik in zijn hand… en zuchte eens diep van de prettige rilling door mijn ballen… “Er zit nog iets extra”s aan deze string” fluisterde de verkoper hees. Met zijn vinger gleed hij over een naadje net onder mijn dikke eikel. “Hier kan het stringetje open… voor nog meer exhibitionisme… Kijk!”

Er werd me niks meer gevraagd. Ik had waarschijnlijk al toestemming gegeven voor meer handtastelijkheden op het moment dat ik mijn stijve penis stevig in zijn tastende hand had gedrukt…

De verkoper trok de stof ruim omhoog, het koordje tussen mijn benen sneed opwindend over mijn ballen. Mijn pik werd even door niks meer bedekt en ik zag de verkoper mij bewonderen in de spiegel. Met een hand hield hij mijn dikke pik vast Hij trok de “dubbele bodem” open over mijn pik heen en deed de string weer terug. Mijn ballen hingen nog steeds ieder voor zich te bungelen door het koordje, maar nu stak mijn roze, glanzende eikel inderdaad langs het naadje uit mijn string. Het koordje werd met een vinger tussen het koordje en mijn ballen nog eens goed gedaan, twee handen zetten mijn stijve penis netjes rechtop, een duim gleed over mijn zachte eikel.

“Kijk, zo kun je dus nog meer te koop lopen met al je moois… en ben je ook klaar voor bepaalde actie bijvoorbeeld…” hengelde de verkoper naar mijn reactie.

“Actie?” deed ik quasi naïef. Ja! Bingo! De verkoper legde zijn hand weer om mijn pik, stof nog ertussen en maakte rondjes met zijn duim over mijn ontblote zachte eikel.

“Nou, zo’n actie bijvoorbeeld of had jij iets anders in gedachten?” hengelde hij weer. Ik gaf een gepast antwoord. “Jij bent de verkoper, dus dan weet jij ook vast wat er allemaal mee kan, denk ik …”

De verkoper knikte en resoluut schoof zijn hand om mijn harde pik en deed de stof verder omlaag. Mijn pik stak een handlengte uit het stringetje. “Kijk, zoals je het stringetje nu draagt kan het met één hand…” en hij trok mijn voorhuid strak over mijn eikel. “Of je kan zo van twee handen genieten…” en zijn andere hand schoof onder mijn strakke ballen… Kon die tegen elkaar kletsen, nu ze zo apart van elkaar hingen te bungelen. En zo trok hij mij teder een aantal slagen af, intussen mijn ballen verder voelend en strelend… Ik genoot van alle onverwachte aandacht!

“Volgens mij word je al een beetje nat!” fluisterde de verkoper. Hij stond tegen me aangedrukt en ik kon ook zijn stijve pik voelen tegen mijn heup.

“Kijk” begon hij weer “en als je nou de stof helemaal naar beneden trekt…” en hij trok de stof diep naar beneden “dan kan je ook nog je ballen door de spleet in het stringetje trekken, dan heb je automatisch een ballifter” Weer vroeg hij me verder niets, maar trok mijn harde ballen door de spleet, liet mijn testikels door zijn vingers rollen en kraste met rechts door mijn korte schaamhaar.

“Wat vind je van dit stringetje?” alweer trekkend aan mijn stijve penis. “Ik denk wel dat ik hem neem. Maar dan wel voor een ‘actie’-prijs!” En ik drukte mijn pik stevig in zijn hand.

“Dat gebeurt maar hoogstzelden!” bekende de verkoper. “Ik word alleen zo geil van jou, dat ik wat wilde proberen en kennelijk vind jij het prettig wat ik doe.” Ik knikte…

“Ik ga je hier en nu aftrekken! Ik heb niks om jouw sperma op te vangen maar ik ga je nou niet meer loslaten! Kom maar lekker klaar en dan vang ik jouw zaad wel in mijn hand op zolang…” Ik knikte weer alleen maar.

De jongeman kon heerlijk aftrekken! De strakke stof om mijn ballen was heerlijk. Pijntjes als hij met zijn hand tegen mijn opgeknoopte ballen kletste en meteen mijn voorhuid gevaarlijk strak trok. Meteen ook de aanraking van zijn duim over mijn natte eikel…

De verkoper knielde voor me en trok mij nu in een gestaag tempo af, knedend in mijn ballen. Na elke zoveel slagen deed hij er een lange trage slag tussen en kneep de druppels voorvocht uit mijn eikel, smeerde die zorgvuldig over mijn eikel uit. En weer ging het tempo opnieuw ophoog. Zo ging het een aantal keren, telkens als ik dacht dat ik klaarrrr… hield hij op en drukte heldere druppels vocht uit mijn pik.

Nu ook weer, hij hield op met aftrekken en… geen duim over mijn eikel maar het puntje van zijn tong ging door mijn kleine spleetje! En meteen erachteraan hapte hij mijn kloppende eikel in zijn mond, zijn lippen juist over het randje van mijn eikel. Hij zoog en trok me af, likte mijn eikel, trok aan mijn ballen, trok me nu steviger dan eerder af, als hij mijn voorhuid terug trok klemden zijn lippen om mijn eikel en bij het omhoog trekken verdween mijn penis diep over zijn tong achter in zijn mond. De warme gloed van zijn tong, het zuigen op mijn eikel, de vingers om mijn penis: het werd me teveel en ik kwam klaar! Ik voelde mijzelf spuiten! Ik spoot mijn sperma achter in zijn keel, zijn tong likte over mijn eikel en na de derde, vierde keer aanzetten zoog hij gewillig de laatste spermaklodders uit mijn pijpstaaf.

Met de rug van zijn hand maakte de verkoper zijn mondhoeken droog. Hij lachte breed en stond op. Met een hand hield hij mijn dikke, maar slap geworden pik nog steeds vast.

“Kom je nog eens een zwembroek passen? Dan zoek ik weer een leuke uit voor je!” Hij fatsoeneerde mijn string weer. Alleen de inkijk opzij bleef over. Mijn lekkende pik maakte een natte plek in de dunne stof…

“Dit wil ik elk weekend wel…” zuchtte ik!
“Tot volgende week!”

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , ,
32 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,59
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

epicabest33 (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

joboko (63)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal