Sexverhalen.com » Homo » Trek je boxer dan helemààl uit!


“Trek je boxer dan helemààl uit!” klonk het in de kleedkamer.

De wedstrijd was klaar en met steeds minder jonge knullen van de tegenstander zat ik in de kleedkamer, ook eindelijk klaar om te douchen. Ik zag de bewuste boxer inderdaad maar half over een paar strakke jongemannen billen hangen.

“Zijn jullie altijd zo direct?” vroeg ik geamuseerd. “O ja hoor!” antwoordde de knul naast mij op de bank en hij riep resoluut “uit ermee!” naar de bijna naakte knul. En die deed inderdaad gehoorzaam zijn boxer helemaal uit!

Een slappe maar behoorlijk dikke piemel hing zwaar naar beneden. Gespierd bloot lijf. Kale pik. kale ballen. Compleet glad onderlijf. Ik bleef maar naar zijn lekkere pik loeren… zo snel had hij mijn aandacht!

Hij schudde met zijn onderlijf en zijn zware piemel kwam langzaam zwiepend in dezelfde cadans in beweging. Sloeg links en rechts opwindend tegen zijn liezen. “Ja, dat is direct” pruttelde ik verbaasd.

De blote knul zette een paar stappen dichter naar ons, binnen bereik. Een alweer aangeklede en vertrekkende teammaat petste speels op zijn blote bil. Mijn nog naakte buurman, moest ook nog douchen, boog voorover en liet zich tegen zijn wangen slaan met de zwiepende pik!

“Wij zijn hééél direct!” lachte hij naar mij en ineens had hij de pik van de andere knul in zijn hand en trok hij in een vloeiende beweging de voorhuid van de slappe eikel af. “Kun je hier tegen?” en hij toonde mij een fraaie blote eikel. Hij wachtte mijn antwoord niet af… “En tegen dit?” en hij likte vet langs de opzwellende eikel en keek mij strak aan.

Ik moest even gaan verzitten! Mijn eigen pik groeide nu ook vlot en daar was het binnenbroekje van mijn sportbroek niet op gemaakt…

“Waar moet ik tegen kunnen?” deed ik zo naïef mogelijk, maar mijn overslaande stem verried mij. “Nou, vind je het vervelend als wij met elkaar spelen hier?” “Nee, niet vervelend” was ik eerlijk. Ik vond het erg opwindend wat mij hier eventjes overkwam! “Mooi!” klonk het al half gesmoord, want in één teug zoog mijn buurman de stijve pik van de staande blote knul in zijn mond!

Gebiologeerd keek ik naar het schouwspel op nog geen meter van mij vandaan! De knul werd haast teder gepijpt. Twee handen op zijn heupen. Hij genoot met zijn ogen dicht.

Met een praktische zuigzoen liet de zittende knul de lul van zijn maat weer uit zijn mond glijden.

“Maar ik mag hier wel blijven douchen dan?” “Als jij het niet erg vind dat wij een beetje met elkaar spelen…” en demonstratief werd de opgezwollen eikel nog eens tegen de lippen gezet.

“Nee geen bezwaar…” Nu knelde mijn eigen pik pas echt goed in mijn broek… Ik zou nu óf moeten vertrekken zonder douchen, zodat zij mijn eigen erectie niet zouden zien. Óf moeten wachten totdat mijn pik weer slap genoeg was om te kunnen tonen. Maar dat zou wel eens erg lang kunnen duren.

Óf ik zou met de twee jonge knullen samen gaan douchen. Zij aan het spelen met elkaar. Ik in dezelfde ruimte erbij met mijn eigen stijve penis trots showend? Ook met mezelf spelen?

Ik lachte om zoveel exhibitionisme, geiligheid, lust, want intussen had de staande knul zijn dikke eikel alweer helemaal in de mond van de zittende knul gedrukt!

De afgezogen knul gooide zijn hoofd in zijn nek. De zuigende knul bleef mij schuin aankijken. De pik van zijn teammaatje bolde steeds zijn wangen! Met een smak liet hij de heerlijke stijve pik uit zijn mond glijden. “Wil jij ook eens proeven, soms?” en hij duwde de staande knul al naar mij! Die liet er geen gras over groeien en hing zijn natgepijpte harde eikel voor mijn gezicht. Mooi dik, erg stijf, balzak zo strak van opwinding dat ik zijn losse ballen er maar nauwelijks in kon herkennen. Ik deed mijn benen wijd, trok de knul dichterbij aan zijn blote billen, deed mijn mond open en schoof op mijn beurt mijn hoofd over zijn warme eikel, deed mijn lippen strak over het randje van zijn eikel, zoog zijn pik in mijn mond, mijn tong tegen zijn toompje, ik maakte automatisch stotende bewegingen met mijn hoofd, ik sloot van puur genot even mijn eigen ogen, liet mijzelf heerlijk gaan, zuigend op een dikke kloppende jongemannen penis…

Iemand stootte mij zacht aan. Het was de eerste knul. Hij bedoelde iets met zijn handbewegingen. Ik moest opstaan en draaien kennelijk. En dat deed ik. “Hou je die aan?” Een van de twee wees naar mijn stevig opbollende sportbroek. “Nee dat is niet handig met douchen, lijkt me” antwoordde ik suf.

Maar hij had al ‘nee’ gehoord en kwam direct in actie, trok al de strik los, trok aan de broekband. Ik hielp mee en schoof uit mijn sportbroek. Nu schoot mijn bekneld gezeten pik pas echt in de houding en werd vliegensvlug super stijf! Een bewonderend fluitje en een bewonderende aai langs mijn gladde liezen en ballen. “Niet alleen jonge knullen doen iets aan hun schaamhaarmode” zei ik schor van opwinding. “Ik zie het, ik zie het!” En zo brutaal als hij de pik van zijn teammaat had vastgepakt, pakte Nummer 1 ook mijn pik ongevraagd vast. Maar vond ik het vervelend dan?!? Hij had me met een soort omgekeerde greep vast en drukte de muis van zijn hand tegen en over mijn eikel en ontblootte zo ook mijn eikel.

Hij kinkte met zijn hoofd naar de andere knul en die schoot op zijn hurken voor mij, in dezelfde tel had hij zijn mond vastgezogen om mijn harde penis, hmmmmm!

Nummer 1 was op de bank gaan staan en drukte nu zijn warme penis tegen mijn wang. Ik bekeek zijn harde zuigpaal met genoegen, trok toen fijntjes zijn voorhuid net terug over zijn eikel met duim en wijsvinger, voor hij zijn penis verder naar mij toe draaide en ik zijn stijve jongen heerlijk in mijn zuigmondje nam! Onwillekeurig hapte ik verder op zijn pik… Ik deed wat er van mij verwacht werd.

Zonder handen te gebruiken zoog ik de warme, haast nog droge, nog niet gepijpte, dus zout bezwete pik van Nummer 1 diep in mijn mond. En nog dieper… durfde ik het aan, kokhalsneigingen onderdrukken, langzaam nóg iets dieper… en weer langzaam half uit mijn mond. Dat beviel de knul wel! Hij pakte mijn hoofd beet en drukte zijn pijppaal opnieuw diep in mijn mond, braakneigingen, hoesten, rochelen, dieper, ik werd licht in mijn hoofd maar liet hem doen, ik sloot mijn lippen vaster om zijn dikke pik, proeste, brieste, door mijn neus, van achter in mijn keel, ik kreeg geen adem leek wel, ik voelde mijn eigen adem terugketsen tegen het gladde onderlijf van de lekkere knul, mijn neus zowat tegen zijn buik! Gelukkig trok hij zijn dikke pik alweer een stukje terug.

Kortere stoten nu en ik sloot mijn lippen strak om zijn warme stam en mijn tong tegen zijn eikel. Intussen stond ik te knikken op mijn knieën, want zelf werd ik ook zalig afgezogen en afgetrokken en mijn ballen gemasseerd…

Nummer 1 vroeg niks maar kondigde aan: “ik ga in je pijpmondje klaarkomen! Hmmmmmmm” Ik pijpte hem kennelijk erg lekker en met een harde pik achter in mijn keel kon ik niet veel terugzeggen! Ik maakte een of ander instemmend geluid en hield mijn lippen en tong onverminderd lekker om de dikke pijpstaaf. ‘Maar dan ik ook’ dacht ik en ik voelde hoe Nummer 2 mij razendsnel aftrok tijdens het pijpen!

“Ik… ik… ik… kommmmmmm hmmmmmmm!”pufte Nummer 1 en hij liet mijn hoofd los. Als volleerde zaadslikker opende ik mijn mond, liet zijn schokkende eikel op mijn tong liggen en trok hem zachtjes nog af, liet zijn ballen nog eens lekker door mijn vingers rollen. “Oh… oh… oooooh, hmm, ja, ja, jaaaa….oooooooh” en in drie flinke klodders spoot zijn sperma in mijn mond, op mijn tong en over mijn kin…

Wat vond ikzelf altijd zo lekker aan pijpend klaarkomen? Het afzuigen als je net bent klaargekomen, super gevoelig, geil gevoel, geil gezicht als je nog steeds afgezogen wordt als je er net spuitend een plakbende van hebt gemaakt… Ik zette mijn mond nog eens om Nummer 1 zijn fraaie klaargekomen pik en zoog de laatste spetters zaad uit zijn pik. Slikte zijn zaad door. Weer een zilte smaak in mijn mond, nu niet van zijn bezwete eikel, maar van zijn kleverige zaad, draadjestrekkend achter in mijn keel! Ik werd er nog geiler van. Of was het omdat ikzelf intussen ook nog heerlijk werd gepijpt? Want Nummer 2 wist ook goed wat hij kon doen met mijn stijve dikke pijpstaaf!

Nummer 1 stapte van de bank, hurkte achter Nummer 2. Zocht op de tast zijn harde snikkel, die heen en weer slingerde op zijn woeste pijptempo inmiddels. Ik hoorde de aftrekkende vuist van Nummer 1 kletsen op de onderbuik van Nummer 2. En ik schrok! Van de vinger die ineens en trefzeker in mijn kontje werd gestoken en mij achterlangs zalig begon te vingeren! Dit ging ik niet lang meer volhouden! De vingertop drukte sneller en sneller door mijn anus… “Oooooooooh jaaaa hmmmmm mmmmmmm pffffffffff mmmmmm!” Ik kwam klaar vanuit mijn ténen.

Ik keek omlaag en zag hoe Nummer 2 op zijn knieën gezeten enthousiast werd afgetrokken. Zijn vinger zat nog steeds te wroeten in mijn darmen, slap kon ik daardoor niet worden! Mijn zaad was deels op zijn wang en deels op zijn buik beland. Helaas had hij zijn mond niet om mijn spuitende pik gehouden…

Ik had misschien één tel mijn ogen gesloten en direct voelde ik toch het onmiskenbare gevoel van een natte warme tong op mijn plakkende eikel! Ik keek weer omlaag en zag Nummer 1 het zaad van mijn penis likken in geile lange halen! Maar wanneer neemt hij nou mijn pik helemaal in zijn mo…. “Hmmmmmmmmm!” deed ik onwillekeurig toen mijn pik in de warme mond van Nummer 1 verdween en haast tegelijkertijd Nummer 2 mijn prostaat nog eens goed raakte…

Ik was van uitputting op de bank gaan zitten. Nummer 1 nog tussen mijn benen, geil likkend aan mijn ballen en door mijn bezwete liezen… Nummer 2 had zijn eigen hand om zijn stijve pik gelegd en trok zichzelf nu in moordend tempo af. Kon niet lang goed gaan… en inderdaad stopte hij briesend en puffend met rukken, drukte zijn spuitende penis vooruit en spoot hij zijn zaad op onze gezichten, Nummer 1 likte de spuitende pik van de ene kant en ik likte en kuste zijn besmeurde eikel vanaf de andere kant. Ik aarzelde… Nummer 1 maakte geen aanstalten om…. Weer mijn kans! De tweede lul die ik zou kunnen pijpen op één avond.

Ik kuste en likte de slapper wordende pik van Nummer 2 steviger, verdrong Nummer 1 en slurpte de plakkende pik van Nummer 2 naar binnen. Weer die zilte smaak, minder wel, omdat ik alleen wat zaadresten kon opzuigen. Maar twee keer sperma proeven op één avond?!? Meestal was het maar één keer proeven… mijn eigen zaad… klaarkomen in de palm van mijn hand, snuiven aan de weeïge geur van mijn zaad, mijn tong erdoor heen halen, lukte nooit om maar een beetje op te likken van de grote kwak… dus slurpte ik meestal dan lekker mijn kwakje ineens naar binnen… Hmmmmmmmmm!

Ik schrok wakker uit mijn dagdroom… “Douchen?” hoorde ik. Ik knikte.

Daar gebeurde in eerste instantie niets meer. “Jammer” dacht ik nog… “Wat zei je?” Ik schrok weer. Ik dacht het niet, ik zei het hardop! Handig…

“Jammer” zei ik, “dat het alweer afgelopen is” voegde ik er snel aan toe.

“Ahaaaa op die fiets…!”

De twee knullen kwamen dichterbij staan en zeepten mij en zichzelf lekker ruim in. Met een body to body wasbeurt wasten ze mij en zichzelf mooi schoon. Bijkomend voordeel: och wat werd ik toch weer ontzettend hard en stijf! Zo konden zij mijn penis wel gemakkelijk erg goed wassen!

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , ,
29 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,79
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

bertolini (36)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

epicabest33 (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal