Sexverhalen.com » Homo » Kijkavond op het “hete zoldertje”


Het studiejaar was al lang begonnen en ik zocht nog steeds een kamer, ik mocht niet te kieskeurig zijn. Dus “Aangeboden: heet zoldertje” trok mijn aandacht!

Ryan en Laurens “zeg maar Lau” ontvingen mij bij de kijkafspraak, twee grote slanke donkerblonde jongens. Na een korte babbel gingen we naar boven.

De zolder was inderdaad klein, maar had gelukkig een grote dakkapel. Ryan deed meteen het raam open. Dat scheelde al! “Of je zet een ventilator neer” voegde hij toe. “En de vorige bewoner had trouwens nog een heel aangename oplossing. Laten we zeggen dat hij heel schaars gekleed was als het warm was… En dat vonden we allemaal bijzonder prettig!”

Ik begreep de boodschap meteen wel: “en hoe warmer, hoe schaarser zeker?”
“Precies!”
“En het wordt hier in huis zeker al snel te warm?“
“Daar lijkt het wel op…”
“Nou dan lijkt mij dat ook wel een prettige oplossing…”
En ik oogstte instemmend geknik.

Ik kon zelf ook erg lekker geilen op een hitsige pik, had ik afgelopen schooljaar ruimschoots ervaren met een klasgenoot. En hier waren meteen twee pikken in huis! En geil waren ze ook wel.

En ja hoor, Lau nam het voortouw: “misschien moet je even proberen of het jou ook bevalt…”
“En ons…” zei Ryan nog snel erbij.

“En jullie deden dan altijd mee? En nou ook?”
“O graag, maar jouw voorganger zeg maar, was wel meestal de gangmaker.”
“Ah, maar dat kan ik ook zijn… Dus precies hoe warm is het eigenlijk nou?” hengelde ik.
“Heel warm!” Beet!

Mijn shirt… deed ik te snel uit, bedacht ik mij te laat. Mijn korte broek deed ik daarom in slow motion uit. Riem los, gulp open, knoop los. Zal ik juist met mijn billen of met mijn steigerende pik naar hen toe gaan staan? Mijn pik kon –goed ingepakt- niet verder groeien dan een dikke bobbel… en dik was mijn bobbel wel geworden, ja!

Ik koos voor mijn steigerende pik in beeld, ook omdat ik juist vanwege die warme dag een verkoelende tanga had aangedaan. Weliswaar een degelijk grote tanga van voren. Gelukkig maar, anders had mijn harde pik er nu al bovenuit getorend! Maar het bleef een tanga, dus met blote billen!

Mijn korte broek gleed op de grond. Intussen gingen twee paar ogen gretig over mijn bijna blote lijf. Die ogen bleven trouwens regelmatig steken op mijn dikke kloppende bobbel. Zouden zij dat kunnen zien?

Quasi achteloos draaide ik me om en schopte mijn slippers en broek aan de kant, toonde de andere twee mannen mijn strakke blote billen. Volgens mij hoorde ik een opgewonden zuchtje!

“En wat deden jullie dan ook alweer als het zo warm was als vandaag?”

Ryan stapte op me af en zei schor “twee dingen in elk geval…” Hij keek me aan en terwijl zijn hand over mijn bobbel gleed, bekeek hij mijn reactie. Zijn vingertoppen voelden tot onder mijn hangende eikel en streelden mijn strak ingepakte ballen. Mijn reactie? Ik drukte mijn ballen uitnodigend in zijn handpalm. Er ging een siddering door mijn lijf en dat merkte Ryan maar al te goed! Met zijn volle hand greep hij mijn pik en ballen beet.

“Is dat één van de twee dingen?” daagde ik hem uit. “Nee, niet helemaal.” Ryans hand schoof handig in mijn tanga. Eerst over mijn buik, onderbuik, tussen het elastiek door en over mijn warme pik. Die kon dus niet stijver worden zo opgesloten in mijn tanga, maar dat was dan ook precies wat Ryan ging oplossen! Teder maar ook vastberaden sloot hij zijn vingers om mijn penis, mijn eikel raakte vol zijn handpalm en Ryan zette mijn halfstijve pik rechtop. Toen trok hij behendig mijn tanga naar beneden. Dat lukte maar half want de stof bleef tussen mijn strakke billen steken. Maar het zal er geil genoeg uit hebben gezien, mijn eigen tanga als ball lifter. Lau stond achter me en hielp me ongevraagd helemaal uit mijn tanga!

“Dit is in elk geval één ding” hijgde Ryan haast. “En twéé is dan dit…” Haast aarzelend liet hij mijn penis los. Die was snel tot een bikkelharde erectie aan het groeien! De exhibitionist in mij vond het heerlijk, zocht en vond alweer bewonderende blikken naar mijn mooie dikke pik, net zoals bij mijn rukmaatje uit mijn klas van afgelopen jaar.

Het kwam goed uit dat ik mijn pik en ballen vanmorgen nog onberispelijk glad geschoren en ingewreven had. En de laatste tijd liet ik maar een smal strookje langer schaamhaar staan zo breed als mijn dikke pik. Ballen glad, pik glad, liezen glad…

Ryan schoot vliegensvlug uit zijn kleren. “Actiepunt twéé is ook klaar!” Achter mij had Lau zich ook uitgekleed. Lau was ook het eerste die met zijn kriebelende bos schaamhaar tegen mij aan kwam staan, zijn stijve dunne lange pik legde hij tegen mijn bilspleet. Zijn handen gleden links en rechts over mijn heupen naar mijn blote onderlijf. Hij speelde met mijn smalle strookje schaamhaar.

Ryans pik was ook hard en stijf geworden. Die was ongeveer net zo lang maar heerlijk dikker dan mijn penis. Hij veegde met zijn spermapaal heen en weer langs mijn stijve piemel. Zijn stugge schaamhaarbontje schuurde geil over mijn gladde jongetjespik.

Lau pakte Ryans pik en de mijne met twee handen tegelijkertijd vast en begon ons subtiel af te trekken.

Ryan vond Lau’s slanke penis achter tegen mijn billen en speelde ermee. Ryan voerde het tempo al snel op en ik voelde Lau’s ballen kletsten tegen mijn billen. Ikzelf kon niet veel meer doen dan mijn dikke pik in Lau’s handen te stoten en tegen Ryans heerlijke dikkere stijve pik. Ik greep Ryan dan ook vast bij zijn heupen en neukte Lau’s handen en Ryans pik met kracht. Mijn eikel werd vochtiger, smekkende geluiden. Ik bedacht mij opeens dat het ook het geil uit Ryans pik kon zijn!

Lau’s vingers kronkelden over mijn harde stam en over mijn gevoelige eikel. Toen ik duidelijk tegen Ryan eikel aan het stoten was, hield ik het niet langer! Mijn natte eikel gleed prettig tussen Lau’s vingers en Ryan dikke penis en…. “Ik ko-o-ommm” kreunde ik. Mijn hele lijf schokte en ik spoot mijn warme zaad uit mijn pik! Met één, twee, drie flinke klodders zaad besmeurde ik Lau’s handen en –nog geiler- Ryans harde penis!
“Lekker veel zaad man!” gromde en hijgde Ryan. Lau’s grip verslapte niet en ook Ryan kreunde en steunde. “Ik kom oooook” hijgde hij. Lau wist kennelijk wat Ryan lekker vond. Ja tuurlijk, hoe vaak hadden zij dit al gedaan?!? Lau trok onze voorhuiden zo strak over onze eikels, dat Ryans sperma maar met moeite uit zijn pik kon spuiten.

Lau bleef met onze plakkende en slapper wordende penissen spelen, maar zo stond ik Ryan in de weg die nu achter mijn rug flink en waarschijnlijk erg onhandig aan Lau’s penis stond te sjorren.

Ik draaide me om, Lau liet ons los en concentreerde zich nu op zijn eigen zaadlozing. Zijn pik was beslist de dunste van ons drieën en ook nog eens half verscholen achter veel schaamhaar.

Ryan trok Lau nu in moordend tempo af. Onmogelijk kon ik mij mengen in het rukken. Ik greep daarom Lau’s ballen vast en liet zijn testikels door mijn vingers rollen. Ryans vuist sjorrend om Laurens’ stijve pik beukte nog al eens op mijn hand spelend met Lau’s ballen. Ik plette zijn zak en Ryan grote hand zat als een bankschroef om Lau’s slanke pik. “Jaaaaaa ik ga spuiten!” Lau stond op zijn tenen, pik vooruit en enthousiast spoten er dunne straaltjes sperma uit zijn pik. Drie, vier, vijf energieke stralen met spetters warm zaad. Daarna hij zakte weer terug op zijn voeten. En Ryan was niet te beroerd om ook de laatste druppels sperma uit Lau’s penis te masseren…

“Dat was lekker boys” zei ik eerlijk. “ Elke ochtend, middag en avond voortaan?”
“Zullen we in elk geval gaan proberen met jou erbij!”

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , ,
28 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,79
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

tostysletje (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal