Sexverhalen.com » Homo » Lekker dagje aan zee.


Luister?

Vanmorgen scheen de zon al in de keuken terwijl ik de tafel voor me dekte. Ik ben al een tijdje terug single en zat dus alleen aan de ontbijttafel. Dit klinkt voor sommige misschien wat sneu, maar het heeft ook wel voordelen. Ik liep naakt in de keuken, plugje in en meteen ochtenderectie die maar niet wou verslapen. Pas tijdens het ontbijt verslapte mij erectie, maar ik voelde deze ochtend wel een leuke opwinding. Ik pijpte de banaan meer dan ik deze opa en werd terug hard. Het weerbericht veranderde mijn agenda. Ik besloot een dagje naar zee te gaan. Snel een douche, mijn rugzak vullen en richting het strand.
Ik verwachtte dat het drukker zou zijn op het strand, maar dit was helemaal niet zo.
Bij de strandopgang trok ik mij short, truitje en sneakers uit en stak alles in mij rugzak.
Ik wandelde in mijn zwemstring en T-shirt richting naaktstrand.
Ik rolde mijn strandlaken uit en trok mijn shirt uit. De temperatuur was al best ok en na even trok ik mijn string uit en smeerde me in met zonnemelk. Ik had een hekel aan smeren, maar deed dit de laatste jaren toch consequent. Een goede gewoonte die ik had overgehouden aan mijn jammer genoeg stuk gelopen relatie.
Ik lang languit op mijn handdoek en las het spannende boek dat ik nog snel in mijn tas had gestoken. Na een paar hoofdstukken ging in naar zee, maar dit was toch nog wat koud voor me.
Ik liep even terug, trok mijn string aan en maakte een lange wandeling langs het water. Dit kon voor een groot stuk ook naakt, maar ik draag graag een string en dus wandelde ik nu zo.
Op de terugweg kwam al wat wind opzetten, maar dit viel nog wel mee. Na een tijdje op mijn handdoek werd de wind wat feller en toch ook wat fris. Ik pakte mijn spullen en zocht beschutting in de duinen. Deze zijn sinds enkele jaren bijna volledig verboden te betreden.
Ik vond een goed plekje uit de wind, vol in zon en vooral nog voor het bordje dat duidelijk aangeeft dat je niet verder in de duinen mag,. Dit blijft wel mogelijk en dit gebeurt ook dus vaak.
Ik lag rustig te lezen en er passeerde een kerel.
Afgetraind en iets te veel tatoeages. Hij keek me aan terwijl hij me voorbij liep en ik zei vriendelijk dag. Hij knikte bescheiden. Een mooi en gebruind kontje, dat wel.
Hij liep dieper de duinen in, ik las rustig verder. Even later passeerde een wat oudere man. Hij ging een beetje verder liggen en kwam meteen een praatje met me maken. Een vriendelijke man, maar de praatjes zijn zelden echt interessant. Ze komen vaak polsen of er meer in zit dan een babbeltje.

Ik bleef beleefd maar op de vlakte en hij ging terug naar zijn plekje.
Een tijdje later zag ik die kerel met tatoo’s op een afstandje wat heen en weer lopen. Hij keek steeds in deze richting maar dit stoorde me niet echt en las gewoon verder in mijn boek.
Toen ik op stond was de man naast me zichzelf aan het verwennen en ik wist nu meteen waar die kerel naar keek. Ik stapte naar zee en was al even snel terug.
Ik merkte nu pas ik dat ik mijn gsm niet bij me had. Ik stond op en ging aan de man vragen hoe laat het intussen al was. Hij had een erectie en schaamde zich niet. Hij zei me het uur en ik keek onbewust naar zijn kruis. Hij hoefde zich niet te schamen, zag ik nu. Hij had best een goed lichaam en een mooie erectie ook. Hij zag mij blik en excuseerde zich beleefd tegenover mij. Ik zei dat dit echt niet hoefde en gaf hem – een onverwacht eigenlijk – een complimentje.
Hij vertelde me dat hij al jaren weduwnaar is en sindsdien geen relatie meer heeft gehad.
Tijdens zijn huwelijk had hij ook al andere interesses, vertelde hij wat onzeker, maar had deze altijd onderdrukt. Ik had daarnet wat snel geoordeeld, vond ik nu. De ganse tijd liep die kerel door de duinen, op een afstandje van ons.
We praten een hele tijd en bijna had ik een verkeerd voorstel gedaan. Ik zei dag en ging terug naar mijn plekje. Even later passeerde de man en nam afscheid.
Ik had eigenlijk wat te doen met hem. Ik las verder hoorde wat naast geritsel me. Ik dacht dat die man misschien was terug gekomen. Ik stond op en ging naar zijn plekje.
De kerel met de vele tatoeages lag er nu. Ik zei hem opnieuw vriendelijk dag en dat ik dacht dat het iemand anders was.
Na zijn babbel met jou heeft hij zich afgetrokken en is vertrokken, zei hij.
Ik zag nu dat die kerel mooi geschapen was en zijn schaamhaar in een bijzonder keurig driekoekje had getrimd. Ik zou dit normaal er wat over vinden, maar hij stond wel met die pijl naar zijn mooie piemel. Hij had een mooi en gebruind lichaam. Voor mij wat jammer van de tatoo’s, maar ook hier stond hij wel mee. Hij had kleine staafjes door zijn tepels en dit vond ik sinds een tijdje wel mooi … opwindend zelfs. Ik merkte dat het beeld me opwond en hoopte nu dat dit me niet in de problemen zou brengen.
Ik zei snel dag, ging terug naar mijn plekje en nam mijn boek. Ik kreeg het beeld niet van mijn netvlies. Ik voelde de opwinding van deze ochtend terug komen en kreeg een spontane erectie hier in de duinen. Ik draaide me op mijn buik en viel blijkbaar in slaap.
Ik werd wakker en had nog steeds of terug een erectie en dacht meteen terug aan den tepel-piercings, het schaamhaar driehoekje en zijn mooie piemel.
Ik draaide me op mijn rug en zag ‘mijn nieuwe buur’ terug wat dieper in de duinen wandelen.
Mij erectie verslapte gelukkig ook spontaan. Een paar tellen later stond hij voor me.
Jij had blijkbaar slaap nodig, zei hij. Ik hoorde je snurken.
Hij stond voor me in de zon en was echt wel goed gebouwd en voorzien. Ik voelde opnieuw de opwinding stijgen. Wil je misschien even gaan wandelen, zei ik.
Sorry, zei hij, ik wou je niet storen hoor.
Nee, ik bedoel, wil jij misschien samen gaan wandelen. Ja, zeker, zei hij nu veel enthousiaster.
We wandelen een heel eind langs het water, praten over vanalles en niets en keerden pas hoogte van Vrouwenpolder terug.
Het is best wel fris langs het water, zei hij.
Dan gaan we toch door de duinen terug.
Ik liep een eindje achter hem door de duinen en voelde de opwinding weer. Alsof dit nog niet genoeg was passeerden we een homostel dat zeker niet enkel voor de wind in de duinen lag.
We kwamen aan onze spullen en ik stelde hem voor iets te gaan drinken aan de strandbar.
We trokken onze kleren aan en gingen naar de bar. Hij lust geen bier en bestelden een fles frisse rosé. We dronken deze samen leeg en gingen terug. Het was intussen druk aan de strandbar en heel rustig op het strand. Ik trok mij short uit en hij zag mijn string. Ik merkte dat hij bleef kijken en dit hem precies wat opwond. Zijn sowieso al grote lid groeide nu duidelijk.
Er ging duidelijk seksuele spanning in de lucht.
Joost, zo heette die kerel dus, was helemaal niet klein. Ik was echt onder de indruk van zijn piemel en kon dit nog moeilijk wegsteken. Hij zei me dat hij die string erg mooi bij me vond en stond nu met een erectie voor me in de duinen. Ik keek even in het rond en dan naar hem. Ik zette me wat dichter en nam zij piemel in de hand.
Sorry!, zei ik nu. En trok mijn hand terug. Ik hey …
Hij zei niets en nam mijn hand. Hij omklemde zijn erectie met mijn hand in die van hem.
Hij begon langzaam te rukken en loste dan zijn hand.
Ik trok hem in de duinen af en hij was nu echt hard … en groot!
Ik was ontzettend opgewonden en …. verraste hem … en ook mezelf.
Ik zou je graag pijpen, zei ik wat onhandig.
Hij zei niets en ging wat onderuit liggen. Mijn hart klopte hevig en was ontzettend opgewonden.
De lust nam het over. Ik boog me naar hem, likte zijn grote eikel en nam dan zonder enige aarzeling zijn pik in mijn mond. Ik zette me voor hem, kontje ik de avondzon en pijpte hem gretig hier in de duinen. We zaten niet echt beschut, maar het was intussen heel rustig.
Ik was zo geil dat ik hier eigenlijk niet over nadacht. Ik genoot van zijn forse stijve pik en hij duidelijk ook van de pijpbeurt. Zijn ademhaling werd dieper en ik stopte even om wat op adem te komen.
Ik keek hem aan en hij was duidelijk ook enorm opgewonden. Zijn oren gloeiden in de avondzon en hij bloosde. Ik had zijn stijve pik in mijn hand en had ontzettend veel zin om hem hier en nu te bevredigen. De opwinding gierde door mijn lichaam. De gedachte in mijn hoofd gingen over en weer.
Ik … je wil … ik wil jou echt bevredigen, zei ik nu wat klunzig … oraal.
Ik … euh … wil graag dat je in mijn mond komt, zei ik toen. … Ok?
Hij knikte …. Ik boog me terug naar hem en begon hem gretig te pijpen.
De smaak van zijn voorvocht wond me nog meer op. Ik zoog zijn grote pik in mijn mond en was echt bloedgeil nu.
Ik wil zo graag dat je in mijn mond spuit, zei ik nogmaals.
Hij hijgde diep en zijn lichaam begon onder me te kronkelen van genot. Ik masseerde zijn ballen even en mijn hand gleed verder. Mijn vinger lag nu op zijn kringspiertje. Mijn speeksel liep langs zijn grote stijve pik en ballen. Ik trok mij hand even terug en Joost zette zich duidelijk nog wat meer onderuit en trok een been wat op.
Ik begreep wat hij wou. Ik likte even aan mijn middelvinger en nam zijn harde pik meteen terug vol in de mond. Mijn hand gleed terug via zijn balzak naar zijn kontje. Mijn vinger cirkelde even rond zijn kringspiertje en ik verhoogde de druk. Mijn vingerkootje glipte in zijn kontje. Hij kreunde even.
Pijn? vroeg ik met mijn mond vol. Nee, lekker, zei hij.
Ik duwde mijn vinger wat dieper en zoog krachtig aan zijn grote stijve paal.
Zijn ademhaling versnelde, zijn lichaam schokte en hij kreunde nu intens.
Ik proefde zijn orgasme op mij tong en slikte meteen zijn eerste lading warm zaad. Zijn kloppende eikel vulde mijn mond al en ik moest weer meteen slikken. Ik genoot van zijn ejaculaties, zijn lekker sperma. Joost kronkelde en hijgde diep.
Ik likte zijn dikke paarse eikel zuiver en nam hem nog een keer diep in mijn mond om dan al het sperma in te slikken.
Ik zat voor hem, zelf ook nog steeds hard en trok langzaam mijn vinger terug. Joost schokte even.
Ik vond het echt heel lekker, zei ik hem een beetje buiten adem.
Ik ook, huigde hij … Ik ook.
Jij hebt echt lekker en veel zaad, zei ik eerlijk.
Jij kan echt wel lekker pijpen, zei hij nog steeds wat buiten adem.
Joost lag nog steeds voor me, onderuit. Ik nam zijn hand en omsloten nu mijn pik.
Joost begon me af te trekken. Ik likte mijn andere middelvinger en gleed tussen mijn billen.
Ik duwde mijn vinger in mijn sterretje en kronkelde met mijn vinger in mijn kontje. Ik duwde nog wat dieper en stimuleerde mijn prostaat. Ik schokte terwijl Joost me verder bleef aftrekken.
Ik spoot op zijn gebruinde buik en borst. Witte strepen tekende mooi af op zijn gebruinde lichaam.
Joost lost mijn pik en ik trok mijn vinger terug. Ik boog me voorover en likte mijn sperma van zijn bovenlichaam, van borst tot zijn buik. Ik zag ook nog enkele dikke druppels sperma op zijn driehoekje in likte deze ook op.
Ik zal die pijl maar volgen zeker, zei ik hem met een knipoog en nam zijn pik nog even terug in mijn mond. Ik had ontzettend veel zin om hem in me te voelen.
Heb jij condooms bij, vroeg ik hem.
Hij knikte nee.
Heb je misschien glijmiddel bij? vroeg ik toen.
Nee, jammer genoeg hier niet bij me.
Dan zal het jammer voor een andere keer zijn, zei ik. Ik wou je graag in me voelen, zei ik hem eerlijk, maar zonder glijmiddel gaat dit hier niet echt lukken.
Ik stond uiteindelijk op en trok mijn zwemstring aan. Ik stak mijn spullen in mijn rugzak, hij deed hetzelfde. Hij kleedde zich aan en ik liep in mijn zwemstring naast hem. We wandelden terug en kwamen voorbij de strandbar. Aan de duinovergang stopte hij. Ben jij met de fiets of met de auto, vroeg ik Joost. Auto, zei hij, op de eerste parking. Ik ook. Ik wandelde verder.
Ga jij in string … Ja, zei ik. Ik ben nog altijd opgewonden en heb geen zin in kleren aantrekken.
Dit is durven, zei hij …. maar wel een heel mooi zicht en hij liep even achter me in plaats van naast me.
Aan zijn auto namen afscheid en ik wandelde naar mijn auto.
Wat een lekkere dag, zei ik luidop tegen mezelf!

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
48 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,46
Laden...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

29 oktober 2021 8.2

Knul door oude kerel betast op de ligwei

vrijdag 29 oktober 2021 in Homo

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Achter op de ligwei van de recreatieplas lag ik ooit in mijn eentje te zonnen. Dus had ik voor de gelegenheid…

9 november 2017 7.7

Gefacefucked op de ladder

donderdag 9 november 2017 in Homo

waardering: 7.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? We helpen een bevriend stel met verhuizen en zo sta ik een trapje vast te houden, terwijl een andere huisvriend Thijs…

7 december 2017 7.7

Onder uit de zak van… Sinterklaas!

donderdag 7 december 2017 in Homo

waardering: 7.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het is Pakjesavond en mijn deurbel gaat. “Dag knul, mogen we even binnenkomen, we hebben een speciaal cadeautje voor jou!” zeggen…

3 december 2018 8.6

Jong overrompeld door oud

maandag 3 december 2018 in Homo

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik sta op een rustig punt aan het einde van de camping dagdromend uit te kijken over het water. Het is…

13 februari 2019 8.6

Zwembroekjes laten aanpassen door de verkoper

woensdag 13 februari 2019 in Homo

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het werd zomer en ik vond dat ik een nieuwe zwembroek nodig had. Ik kwam uit in de sportshop, vond een…

13 februari 2019 8.6

Jong overrompeld door oud (2)

woensdag 13 februari 2019 in Homo

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? zie ook Jong overrompeld door oud deel 1 Ik ben een eindje door de rivier gewandeld, weg van de drukte van…

21 mei 2019 8.0

Erg geil opgepikt in het zwembad

dinsdag 21 mei 2019 in Homo

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Tuurlijk is het mij opgevallen dat de stenen ligbankjes onder water in het zwembad onhandig van vorm zijn. Alleen als je…

22 mei 2019 6.7

Bi in de kelder

woensdag 22 mei 2019 in Homo

waardering: 6.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Zolang als ik weet ben ik al bi. Zo nu en dan vind ik het heerlijk sex met mannen te hebben,…

3 augustus 2019 8.1

Garage opruimen

zaterdag 3 augustus 2019 in Homo

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik ben de garage aan het opruimen. Buiten is het loeiend warm, binnen gaat het nog wel, dat wil zeggen: ik…

8 februari 2021 7.6

Oude liefde

maandag 8 februari 2021 in Homo

waardering: 7.6

Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Tip, wil je in contact komen met iemand via sexverhalen.com... Gebruik de Sexverhalen.com CHAT. Klik hier!

Oooh heerlijk laat de zomer maar komen.

Reactie van Peter op 13 mei 2024 om 10:09

Beantwoorden