Sexverhalen.com » Homo » Rukken en pijpen op toilet 6 (2)


Het laatste deel van de documentaire over de levensloop van Pater-Stichter hadden we nog half meegekregen, nu floepte de verlichting aan in het zaaltje en werden we verzocht om ons rustig naar buiten te begeven, niemand van de anderen had blijkbaar iets gemerkt van onze escapades!! Patrik, de jongen die ik had gepijpt, liep met mij op en was net als ik ook nog vol van onze sex samen. “de mossel”, de jongen die op mijn voeten had geschoten liep een eindje voorop en ik zag dat hij zwarte Zweedse klompen aan zijn voeten droeg wat ik erg geil vond en ik fantaseerde reeds dat ik mijn stijve lul eens graag tussen zijn voeten en houten zolen wilde steken om zo met neukbewegingen makend klaar te komen! Ik nam mij voor om aan mijn moeder ook zulke klompen te vragen, dat zou het veel eenvoudiger maken om stiekem in de les of zo mijn sokken uit te trekken, nu moest ik altijd nog mijn veters los knopen en die lompe schoenen uitdoen!

Ik moest dringend gaan plassen en mijn lul nog wat schoonvegen want doordat ik genoodzaakt was geweest om in mijn slip klaar te komen met redelijk veel sperma door mijn geilheid, voelde ik het sperma aan mijn lul, ballen en schaamhaar kleven, veel haar had ik niet maar toch genoeg om vervelend te zijn als er zoals nu sperma in kleefde.
Patrik bood mij een sigaret aan maar ik weigerde ze en vertelde hem dat ik eerst naar het toilet moest om mij schoon te maken van onder. “jaja, om te trekken zeker?” zei hij. Ik antwoordde” misschien wel, je kan altijd nog meegaan dan pijp ik je nog eens klaar als je wilt.” “gaat niet, ik moet dadelijk al in de praktijkles zijn” antwoordde hij. “straks dan misschien?” opperde hij.
We zouden wel zien straks of het wel ging, het was altijd hetzelfde, de meeste jongens en mannen die ik gepijpt of afgetrokken had, hadden blijkbaar genoeg aan één keer klaar komen. Op dat vlak was ik anders, ik kon bijna altijd, het was een zegen zowel als een probleem voor mij.
Onder onderzoekende blikken van jongens die buiten aan het toilet stonden te roken, ging ik het gebouw binnen en posteerde mij voor een pisbak en liet mijn urine in de bak kletteren.
Ik keek even achterom om te zien of het toilet vrij was, toilet nr. 6, waarop ik meestal masturbeerde en ja hoor, het was vrij, de twee naastliggende niet maar die had ik niet nodig.
Ik stak mijn kleverige en natte lul terug in mijn broek, draaide mij om en ging nummer 6 binnen.
Ik had aardig wat werk aan mijn geslachtsdelen om mijn eigen sperma af te vegen met een dot wc-papier dat ik in het water van de pot had gedoopt, zo had ik toch wat vocht om alles proper te krijgen; terwijl ik mezelf schoonmaakte hoorde ik geschuifel van voeten in het gangetje en gefluister van “zit ‘m te trekken” waarop een gefluisterd antwoord kwam” denk het nie, hij heef zijn schoenen ook nog aan.” Blijkbaar keken ze onder de spleet van de deur. Nog meer geschuifel en gefluister, wat mij allemaal erg op geilde en mijn piemel weer stijf deed komen met schokjes, ze wilden mij zien trekken, nu, dat konden ze krijgen ook.
Ik deed mijn veters los, schoenen en sokken uit en blootsvoets staand haalde ik mijn stijve knaap boven en begon hem weer te melken, daarbij lette ik er niet op of het veel lawaai maakte of niet, ik was heet, heet,heet en zou spuiten.
“Ja ja, hij is begonnen, ik hoor het kletsen” hoorde ik. ” laat mij eens kijken!” een gezicht kwam onder de spleet van de deur kijken.”waaauw hoe geil, hoe die zijn lul aftrekt zeg!” nog meer geschuifel en een ander gezicht kwam erbij om te kijken.
plots voelde ik het kriebelen en jeuken in mijn zak en schacht en schokkend kwam ik klaar met enkele stralen sperma, het vloog tegen de deur , drupte op mijn voeten, nog wat natrekken en schokken, “hij heeft gespoten jong, het zit overal op,” een ander fluisterde ” ik heb er ook een stijve van gekregen”
ik hoorde enkele deuren open en dicht gaan en op slot draaien, geritsel van broeken die afzakten en kon al raden wat er achter die deuren gebeurde, toch nog iets wat ik teweeg bracht!!
Ik maakte mezelf en het hokje spermavrij met wc-papier, trok sokken en schoenen weer aan en stapte met een heet en rood hoofd weer buiten. Tijd voor een peuk en daarna terug naar de les.

Gelukkig was mijn geilheid wat gezakt toen we naar de les gingen en met wat geluk kwam ik de rest van de schooldag door zonder te moeten trekken!
De leraar had het nog over de voorstelling van vanochtend en stelde allerlei vragen over het werk van de enkele Paters die nu nog aanwezig waren in school en in hun modern klooster!
ik moest willekeurig denken aan ome-pater die missionaris was ergens in Afrika en aan de laatste keer dat hij thuis was blijven slapen, enkele jaren terug. Doordat wij klein woonden hadden mijn ouders en ik een slaapkamer elk, maar dat was het dan ook. Ik had mijn bed moeten afstaan aan ome-pater en moest op een luchtmatras slapen naast mijn bed.. Ik was al een jaar of twee ervoor begonnen met masturberen en die avond lag ik ook te masturberen toen ome-pater mijn kamer binnenkwam om te gaan slapen. Betrapt!!! Maar wat er verder nog gebeurde, hou ik voor het volgende deel hoor. een woord alvast HETESEKS!

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
18 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,94
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

joffeltje (49)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal