Sexverhalen.com » Homo » Bisex ontdekken en doen (4)


In het eerste verhaal al geschreven maar nu nog een keer. Ik ben 56 en sinds ongeveer 22 jaar de mannensex ontdekt. Door mijn wereldwijde werk kom ik overal, en heb meestal wel even tijd een sauna te bezoeken. Na op internet gezocht te hebben naar een geschikte sauna, een avondje lekker relaxen. Ben dus Bi, en vind pijpen heerlijk. Als er dan ook nog sperma over me heen komt, is dat helemaal perfect.

Het 4e verhaal dan over een bezoek aan een sauna in Singapore. Na een paar jaar Europa, nu aan het werk in Singapore. Dus zaterdag even naar een sauna. Het aanbod gay op internet is groot, maar een selectie is snel gemaakt.
Net buiten het beroemde China town een sauna. Bij binnenkomst wordt er gevraagd of het mij duidelijk is wat er binnen gebeurt. Dat heb ik op internet wel al gezien. In Europa is de internet site meestal heel duidelijk. De mannen op de foto’s hebben een handdoek bij zich, meer niet. Hier in Singapore allemaal zwembroek. Dacht nog aan een zwembroek mee te nemen, maar dus niet gedaan. De site zegt immers niets over kleding, naakt, of zwembroek.
Binnen is het wel OK. Inderdaad lopen alle mannen met een zwembroek rond, en de handdoek in de handen. Snel het bubbelbad gevonden. In een doorlopende gang, waar iedereen langs komt. Kan ik het gebeuren beetje aftasten. Niet mijn type mannen, Aziaten, maar ok, en door de zwembroek kan je dus verder niet veel zien. Zit ik een tijdje in het bubbelbad, komt er een man bijzitten. Praatje weer, ook hier populair. Na zo’n 5 minuten duikt hij onder water en begint me te pijpen. Zo maar ineens. Mijn pik was nog slap, maar binnen 1 minuut enorm stijf. De man blijft onder water, en neemt mijn 18 cm helemaal in zijn keel. Heerlijk.
Hij houd het lang vol onder water. Maar dan komt hij toch boven. Direct zegt hij :”and know In want you tot fuck me”. Kijkt me aan En laat mij achter in het bubbelbad. ik blijf nog even zitten, mijn pikkie komt langzaam tot rust. Ik zie tegenover het bubbelbad de douches. Een deel is van de gang geschonden door een glazen wand. Vanuit het bubbelbad kan ik goed de douches in kijken. Daar is het dus aan de hand. Zie wel 3 stellen elkaar pijpen, en met vingers in achterwerken gaan.

Eerst even een rondje door de hele zaak.beneden naast de douches een droge sauna, en naast het bubbelbad een Turkse sauna. Daar zitten 3 Gasten een trio te trekken. Verderop een hele lange trap omhoog. Helemaal bovenaan een dakterras met sport school apparaten. Er is niemand. Halverwege de trap een deur met gordijn. Hier achter is het donker. Een doolhof met kamertjes. De kamers zijn een beetje verlicht. De meeste leeg, een paar met dichte deuren, en een paar deuren open met een man te kijk. Meeste op het bed liggend, langzaam aan zijn pik trekkend. Dan is nog 1 man die op zijn knieën op het bed zit, met zijn billen flink omhoog. Hij trekt aan zijn pik tussen zijn benen door. Ik ga het kamertje in en neem het trekken van hem over. Nu heb ik nog een duim vrij die ik in zijn mannen kutje duw. Hij draaid zij hoofd, en zegt duidelijk: “Now you fuck me”. He, dat is die kerel uit het bubbelbad!!
In deze donkere ruimte nog wel 1 leuk ding. Een laag trapje omhoog, wat direct ook weer linksaf gaat. Na 2 meter weer linksaf en naar beneden. Ik begrijp het niet. Na nog een keer het trapje opgegaan te zijn zie ik het. Boven aan het trapje is de muur niet volledig. Er is een gat van knie hoogte tot ongeveer navel hoogte. Nu begrijp ik het. Een gloryhole van 1 x 2 meter. In de grote gang zijn de pikken nu op mond hoogte en makkelijk bereikbaar. Blijf een tijdje op de verhoging staan, maar niet echt belangstelling voor mijn ook. Ik besluit dan maar in 1 van de kamertjes te gaan liggen trekken. Met de deur open veel kijkers die zich ook wel aftrekken, maar niet veel meer. Wel veel aanbod van boys tegen betaling. Ze willen me allemaal wel pijpen. Maar dat kost dan wat.
Singapore dus de volgende keer alleen als ik vreselijk geil ben, niet echt mijn ding

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
5 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 5,20
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

tostysletje (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal