Sexverhalen.com » Extreem » SM op het naaktstrand


Het is een warme zomer ik was net van vakantie weer gekomen. De hele vakantie had ik niet aan sex gedaan met mijn vrouw, we waren te gast bij goeie kennissen en mijn vrouw had geen zin om het daar te doen. Maar ondertussen was ik wel heel geil geworden. Regelmatig ga ik op mijn mountainbike een rondje om de recreatieplas bij ons in de buurt. Ook daar is een naaktstrand en als ik een rondje fiets kom ik daar altijd even langs of aan en kleed me dan uit en ga daareven uurtje liggen met mijn blote lichaam in de zon hmmm. Vaak zijn er meer mensen vooral mannen die dan naast me komen liggen en een praatje maken en op iets uit zijn maar ik ga daar dan niet op in. Maar op die avond na de vakantie was ik zo geil dat ik me ben gaan scheren van mijn lichaam ook de intieme delen en heb gelijk mijn kontje gespoeld. Ook had ik mijn anaalballetjes uit de la van het nachtkastje gepakt en in een zakje gedaan met glijmiddel er in. Ondertussen een cockring omgedaan en mijn wielerrenners pakje aan gedaan.

Op de fiets en na een half uurtje kwam ik aan op het naaktstrand eerst een paar keer heen en weer gefiets tussen de naaktrecreanten door er lagen wat stelletjes met elkaar te fozen wat een geil gezicht was. Ook grenst er een parkeerplaats aan de ligweide waar een hoop mannen inzitten die met zich zelf of met een ander te zitten spelen. Ik fiets er langs en zie ook een camper staan met een leuke gast die in de deur opening staat in naakte kale pik. Ik werd steeds geiler en besloot een rustig plekje op te zoeken op de ligweide legde mijn fiets neer en kleed mij uit, mijn pik springt uit mijn broekje ik zie sommige mensen stiekem kijken naar mij wat mij wel opwind. Ik pak mijn anaalballetjes uit de zak van mijn wielrennersshirt ze waren al lekker glad door de glijmiddel die er om heen zat, ging op mijn hurken zitten en bracht ze een voor een in mijn mannenkutje hhmmmmm wat voelde dat geil mijn pik werd keihard en werd steeds strakker dor de cockring de eikel glimde van geilheid en liep al wat voorvocht uit. Heb toen mijn fiets gepakt en ben in mijn blootje rond gaan fietsen over de ligweide en over de parkeerplaats er stak nog een en stuk touw van de anaalballetjes uit mijn kontje en je zag het hangen super geil was dit. Iedereen keek er naar zo ook de jongen met die camper ben er nog extra eens langs heen gefietst. Toen ik naar hem keek wenkte hij met een geile blik ben toen terug gefietst en afgestapt om bij hem naar binnen te gaan de camper in.

Toen ik de camper in kwam werd ik gelijk vast gepakt er kreeg een bal in mijn mond die achter mijn hoofd werd vast gebonden. Ik schrok maar daarna kreeg ik een tintelt gevoel door mij heen. Ik zag dat hij de camper had aangepast aan een soort sm studio. Ik moest mij stil houden zei hij en kreeg een blinddoek om. Daarna duwde hij mijn hoofd naar beneden waardoor ik automatisch bukte , en begin toen langzaam aan mijn anaalballetjes te trekken en een voor een kwamen uit mijn mannekutje super geil was dat als een ander dat bij mij doet. Hij draaide mij daarna om en liet mij langzaam naar achteren lopen en zei toen dat ik rustig door de hurken moest gaan en voelde toen in eens iets tegen mijn sterretje drukken en ben toen langzaam door gegaan en had toen een lekker dildo in mijn grotje zitten en hij zei dat ik op en neer moest gaan. Hij ging voor mij staan en pakte mijn handen vast en trok ze boven mijn hoofd en voelde dat hij ze vast binden. Toen pakte hij mijn tepel en zetten er een klem op ook op de andere tepel kreeg ik er een mijn pik werd steeds harder en het vocht liep er uit. Ik voelde in eens een mond bij mijn pik en hij begin heerlijk te zuigen ik voelde dat ik bijna klaar kom, in eens haalde hij mij de blinddoek van mijn hoofd ik keek toen om mij heen en zag dat er een aantal mannen en vrouwen aan het kijken en meegenieten waren door de ramen. Dat was zo geil dat ik klaar kwam in zijn mond en vangende alles op en kwam toen bij mij en liet alles in mijn lopen nadat hij de bal uit mijn mond haalde. Hij maakte mij los ik moest gaan staan en de dildo gleed uit mijn kont hij draaide mij en moest weer bukken waarna hij de balletjes weer half in mijn kontje duwde, hij opende de deur van de camper en stuurde mij weer na buiten het zaad liep nog uit mijn mond en kreeg een applaus van de menigte die stond te kijken. Ik pakte mijn fiets en ging naar mijn plekje waar ik daarna het water ben in gelopen mezelf lekker gewast heb, daarna aangekleed en op de fiets naar huis.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Extreem, Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , ,
27 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,48
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

joffeltje (49)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

een mens die geil is, is tot veel in staat.

Reactie van ghislain op 29 mei 2018 om 21:02

Beantwoorden

Ik ben tepelgeil moet ze een paar keer persagentschap pijnigen

Reactie van Geil op 13 april 2017 om 13:47

Beantwoorden

lekker geil, zo aan de tepels

Reactie van ghislain op 2 april 2017 om 00:13

Beantwoorden

lichte sm, doet mijn lijf tintelen, heerlijk aan de tepels, werken.
ik kom daar geil door.

Reactie van ghislain op 2 april 2017 om 00:12

Beantwoorden

mooi en geil verhaal

Reactie van ghislain op 24 januari 2017 om 19:26

Beantwoorden