Sexverhalen.com » Homo » Tom’s belevenissen (11) – De ‘Romeinse krijger’ (2)


Hoi, ik ben Thomas, ook wel vaak Tom genoemd en 28 jaar.

Dit is het vervolg op deel 1 t/m 10 van mijn verhalenreeks.

Zoals je hebt kunnen lezen in het vorige deel (deel 10), had ik een spannende avond gehad met Brian. Brian was een heerlijke man, die werkte als Romeinse soldaat in een themapark. Hij was gespierd, licht getint, echt een hunk.
Het was zaterdag een paar dagen later, ik had veel en hard gewerkt maar ondanks dat was hij door mijn hoofd blijven spoken. Ik kon nog steeds niet begrijpen hoe hij plotseling weg kon gaan zonder iets. Oké, het had weinig gescheeld of we waren betrapt door de security… maar toch!
Ik kreeg opeens een bericht van Linda, die was benieuwd hoe mijn avondje met Brian afgelopen was. Ik stuurde haar terug dat ze langs moest komen voor alle details. En een paar minuten later ging mijn deurbel en daar stond Linda. Ze wilde alles maar dan ook alles weten, Linda smulde van zulke verhalen. Ik vertelde hoe het was, Linda keek met grote ogen naar me. “Hè? Is hij zomaar weggegaan?? Maar waarom?” vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op. “Ja hallo, je moet terug gaan naar hem Tom!” zei ze. Ik schudde mijn hoofd. “Jawel, kom op! Nu, vandaag!” zei Linda enthousiast. “Ja en dan?” zei ik. “Nou verhaal halen, vragen waarom die zomaar wegging” zei ze weer. Ze zag dat ik twijfelde. “Als je niet gaat, dan blijft het de hele tijd door je hoofd spoken. Jij kan dat toch niet loslaten” zei ze. “Ja… Dat is zo” zei ik. Ze had gelijk, ik moest het afsluiten. “Oké, dan ga ik nu naar het park” zei ik. “Ja, goed zo!” schreeuwde Linda.
Zo gezegd zo gedaan, ik stapte in de auto even later en reed weer richting het park, denkend aan Brian. Het was niet zo druk als de vorige keer, het weer was ook wat frisser vandaag. Ik parkeerde mijn auto, liep naar de ingang, kocht een kaartje en liep het park in zoekend naar Brian. Ik wist niet eens of hij aan het werk was vandaag. Ik besloot om eerst naar de arena te gaan waar de shows werden gehouden. Maar de shows waren al klaar voor dat dagdeel en zouden pas later op de dag weer zijn. Ik liep verder het park op en liep langs het restaurant, maar daar stond ie ook niet. Ik liep verder en kwam toen bij het bekende badhuis. Naast de ingang stond een andere soldaat als paar dagen geleden. Ik liep naar de ingang en besloot om naar binnen te gaan. De soldaat knikte als groet toen ik naar binnen liep. Ik was niet ver naar binnen, toen ik een zware mannenstem hoorde galmen in het badhuis; het kon niet missen, dit was Brian! Mijn hart begon meteen hard te bonken. Ik liep verder en ik hoorde dat zijn stem steeds dichterbij kwam en niet ver was. Ik liep de hoek om en daar kwam hij aangelopen in zijn kostuum met een gezin naast hem. Hij legde van alles uit over het badhuis tegen de kinderen, wat klonk zijn stem nog altijd sexy, en wat zag hij er heerlijk uit in dat kostuum! Hij draaide zijn hoofd om en zag me toen staan; zijn mooie ogen werden groot en hij haperde even met zijn stem. Hij keek weer terug naar de kinderen en vervolgde zijn verhaal; hij liep langs me en liep verder naar de uitgang. Ik besloot om op afstand achter het gezin aan te lopen. Ze liepen naar buiten en ik hoorde dat Brian afscheid van ze nam, ik bleef op afstand van de uitgang wachten. Brian liep naar binnen en kwam naar me toe gelopen. “Tom!” zei hij enthousiast en hij gaf me een knuffel, zijn armen om me heen voelde geweldig. “Wat doe jij hier? Ik bedoel, ik wist dat je terug zou komen! Ik wist het!” zei hij. “Had je daarom verder niks gezegd van de week toen je wegging op de parkeerplaats?” zei ik zachtjes. “Ja sorry, het was zo chaotisch toen. Ik voelde me zo stom achteraf… Maar ik dacht al, die komt vast terug. En daar ben ik echt blij mee!” zei hij. “Echt?” vroeg ik. “Ja natuurlijk! Anders moet ik je voor de tweede keer mis lopen…” zei hij. “Tweede keer? Hoe bedoel je?” vroeg ik. Brian lachte. “Ik snap het niet!” zei ik. “Ik leg het je wel uit, maar niet nu” zei Brian rustig. “Jawel, zeg nou wat je bedoelt” zei ik en ik werd weer een beetje boos. “Tom, ik moet aan het werk. Kom vanavond maar weer langs, zoals van de week. 7 uur bij het hek, oké? Dan leg ik het je uit” zei hij op en strenge toon en hij liep naar buiten. Daar stond het volgende gezin te wachten op een rondleiding. Brian nam ze mee naar binnen en liep langs mij verder het badhuis in. En weer vol verbazing liep ik naar buiten en stond daar na te denken… Voor de tweede keer… Ik kon maar niet snappen wat hij bedoelde. In gedachte keek ik richting de deuropening van het badhuis, waar nog steeds de andere soldaat stond te wachten. Hij keek naar me en glimlachte, ik glimlachte terug. Ik keek naar hem; hij was zeker niet onaantrekkelijk. Zijn lichaam was sportief, dat was te zien aan zijn armen en hij had een mooi gezicht zover ik het kon zien door zijn helm. Hij bleef naar me kijken en ongemakkelijk keek ik de andere kant op. Ik draaide me om en liep richting de uitgang van het park. Er zat niks anders op dan vanavond terug te komen voor uitleg.
Weer op hetzelfde tijdstip als de vorige keer, reed ik richting het park. Het voelde allemaal als een herhaling, ik kon de weg erheen wel dromen. Het was 7 uur en ik reed de parkeerplaats op. Ik stapte uit en ik liep richting de hekken. Achter een kassa vandaan kwam Brian tevoorschijn, ik voelde meteen een glimlach op mijn gezicht komen. Deze keer had hij zijn outfit niet aan en liep in zijn gewone kleren, zijn spieren waren goed zichtbaar door zijn strakke witte T-shirt. Hij wees richting de achterdeur en ik liep er heen. Brian opende de deur en liet me binnen. “Tom!” zei Brian en hij omhelsde me. “Kom maar mee” zei hij en we liepen verder het park in. Deze keer liepen we duidelijk een andere kant op, het was de route naar het restaurant. Daar aangekomen, liepen langs de zijkant van het restaurant naar een deur aan de achterkant. Boven de deur hing een bord ‘Alleen toegang voor personeel’. Het was blijkbaar een personeelsruimte. Brian legde zijn wijsvinger in een vingerafdrukscanner en die kleurde groen. Hij duwde tegen de deur en die ging open. Er was een kleine hal en daarna volgde een lange gang. We liepen door de gang en links was een deur waar ‘Dames’ op stond en rechts een deur waar ‘Heren’ op stond. “Dit zijn onze kleedkamers” zei Brian, “hier hangen ook onze outfits in lockers en we hebben ook douches”. We liepen verder de gang in en kwamen bij een grote ruimte wat de kantine was. Er stonden allemaal tafels en stoelen, een grote keuken met buffet, het leek wel een restaurant. “Wil je koffie?” vroeg hij aan me. “Lekker, zwart” zei ik en hij liep naar de koffieautomaat waar hij twee bekers met koffie uit haalde. Hij kwam met de bekers naar me toe, ik keek naar zijn indrukwekkende gespierde armen. “Kom we gaan zitten” zei hij, hij zette de bekers op de tafel en we gingen zitten schuin naast elkaar. “Zo, ik ben echt blij dat je bent gekomen Tom!” zei Brian, “ik was even bang je nooit meer terug te zien na onze spannende ervaring”. “Ja, het ging zo raar, ik…” zei ik en hij onderbrak me: “Ja, ik weet het. Ik wilde niet betrapt worden, het zou me mijn baan kosten! En ik doe dit zo graag”. Ik knikte, ik begreep het ook wel. “Hadden we maar meer tijd gehad toen, dan had ik je het kunnen uitleggen” zei Brian. “Ja, uitleggen… Je had het over een tweede keer” zei ik. Hij knikte en zei: “Ja, ik weet niet zo goed hoe ik het moet zeggen Tom”. “Gewoon, zeggen” zei ik. “Oké! Nou het zit namelijk zo… We kennen elkaar al wat langer!” zei hij. Ik keek hem verbaasd aan en zei: “Wat bedoel je??”. “Je herkent me echt niet meer hè?” zei hij. Ik keek nog eens goed aan en dacht na, maar ik kon er echt niet op komen… Ken ik hem langer? “Waarvan dan?” vroeg ik verbaasd. Brian lachte en zei: “9 jaar geleden… Je oude buurjongen!”. Ik wist niet wat ik hoorde: “Ben jij die Brian??”. “Ja, ik woonde naast jouw ouders met mijn ouders, tot we gingen verhuizen”. “Ik herken je niet meer man! Jij bent echt veranderd!” zei ik. Ik was veel met hem omgegaan toen, maar ik vond het eigenlijk een vervelend joch. Hij was zo veranderd, ouder geworden en veel knapper! We waren aan het praten over die 9 jaar, tot dat wat tot me doordrong. Ik begon zachtjes erom te lachen. “Wat??” vroeg Brian. “Het dringt me net door, ik heb geneukt met mijn buurjongen!”. Hij moest ook lachen en zei: “Nou, het was echt heerlijk!”.
Na een tijdje zei ik: “Zullen we gaan, dan kunnen we bij mij thuis nog wat drinken?”. Ook al was het raar, ik wilde meer met deze jongen. Brian knikte en zei: “Ja dat is goed, eerst even mijn tas uit de kleedkamer pakken. Hij gooide de bekers weg en we liepen samen naar de herenkleedkamer. Het leek wel een kleedkamer in een sportschool, groot, vol met lockers en er stonden bankjes. Aangrenzend, een grote doucheruimte. Brian opende zijn locker, waar zijn Romeinse kostuum hing en haalde een sporttas eruit. Hij ging zitten, ik ging naast hem zitten. Hij zat in zijn tas te graaien en zocht iets. Ik keek naar hem en had ook het beeld van mijn buurjongen. Ik kon dat nog steeds niet matchen, hoe kan het dat de puisterige puber, die zo dun als een lat was, kon worden zoals Brian nu is, een knappe en gespierde hunk! Hij was nog steeds aan het zoeken tot hij zich omdraaide en naar me keek. “Wat is er?” zei hij glimlachend. “Niks, ik dacht aan hoe erg je bent veranderd. Ik kan het nog steeds niet geloven!”. “Jij bent ook erg veranderd hoor. Je was toen al knap, maar met die heerlijke spieren… Echt een lekker ding!” zei hij. Hij haalde zijn hand uit zijn tas en keek me aan. De spanning op dat moment was enorm! Ik keek hem diep in zijn ogen aan, snel bewoog ik mijn hoofd naar hem toe en zoende hem vol op zijn lekkere mond. Ik zette mijn hand achterop zijn hoofd en langzaam begonnen onze lippen te bewegen. Al snel voelde ik zijn lekkere tong mijn mond binnen komen en mijn tong ging al snel naar de zijne. Hij stopte even, keek me aan en zei: “Ik wilde dit al de hele tijd”. En hij drukte meteen zijn mond op de mijne en gingen verder waar we waren gebleven. Al snel werd het zoenen steeds heftiger en opeens voelde ik zijn hand op mijn kruis. Mijn pik was al aardig aan het steigeren en ik voelde hoe Brian die aan het masseren was door mijn stugge spijkerbroek heen. Ik zette mijn hand op zijn zij, waar ik door het T-shirt de spieren van zijn buik en zijn zij voelde. Mijn hand zakte en via zijn lies kwam ik bij zijn lul uit; een goede bobbel was te voelen in zijn broek. Wat verlangde ik naar hem, ik wilde hem nu, ik werd zo gek van geilheid dat ik dat nooit zou volhouden tot mijn huis. Ik stopte met zoenen en stond op. Ik pakte zijn arm vast, trok hem omhoog en duwde hem tegen de lockers aan; zijn brede rug knalde tegen het metaal aan en een doffe klap volgde. Ik drukte me tegen hem aan en zoende hem weer. Ik voelde zijn lekkere lichaam tegen de mijne, zijn borst drukte tegen de mijne en hij vouwde zijn armen om me heen. Het zoenen werd steeds heftiger en geiler en het leek erop dat hij ook meer wilde. Ik zette mijn handen op zijn heupen en langzaam gingen die omhoog; ze verdwenen onder zijn T-shirt en mijn vingers gleden over zijn heerlijk sixpack. Ik haalde mijn handen onder vandaan, pakten zijn T-shirt beet en begon die omhoog te trekken. Brian maakte zich los en ik trok zo het T-shirt bij hem uit. Daar was dat mooie gespierde lichaam weer, met die mooie gladde getinte huid. Ik zette mijn handen op zijn dikke borst en streelde die. Brian pakte mijn T-shirt vast en trok die ook uit. Hij zette zijn handen op mijn rug en trok me zo naar hem toe, hij zoende me weer geil. Ik stopte en begon hem in zijn hals te zoenen en aan zijn oorlel te likken, zachtjes kreunde hij. Zijn hals rook heerlijk fris en schoon. Langzaam zakte ik naar beneden, over zijn sleutelbeen naar zijn borst. Ik kuste zijn linker borst en zakte naar zijn tepel, die mooi en groot was,ik likte die en beet er zachtjes op. Al kussend zakte ik naar zijn lekkere blokjesbuik, waar ik elk blokje één voor één zoende en likte. Ik ging op mijn knieën en begon zijn riem los te maken. In zijn broek was nog steeds een grote bult te zien, die aardig strak zat. Ik maakte de knoop van zijn spijkerbroek en daarna de rits. Hij had weer een mooie strakke slip aan, deze keer een blauwe. Ik pakte zijn broek vast en liet hem iets zakken; het ging lastig door dat die zo strak zat om zijn stijve pik, die nu goed zichtbaar was in zijn onderbroek. Met mijn hoofd ging ik weer richting zijn lichaam en kuste zijn lekkere strakke onderbuik. Ik pakte de rand van zijn slip vast en langzaam trok ik deze uit, mijn mond volgde de weg naar beneden. Ik stopte toen de basis van zijn lul zichtbaar werd en ik kuste en likte die. Ik trok de onderbroek verder uit die met moeite over zijn grote pik ging. Eenmaal uit, sprong zijn paal fier overeind. Wat een lekkere lul had hij en een “Mmm” kwam uit mijn mond! Ik legde zijn grote roze eikel bloot, stak mijn tong uit en begon eraan te likken. Ik proefde zijn voorvocht op mijn tong en mijn tong maakte rondjes over zijn eikel. Brian kreunde zachtjes en legde zijn hand op mijn gezicht. Ik zakte verder naar beneden met mijn tong en likte zijn paal van boven naar beneden. Ik kwam bij zijn ballen uit en begon ook daaraan te likken, Brian kreunde weer. Mijn tong gleed weer naar zijn eikel, ik opende mijn mond en liet langzaam zijn lul er in glijden. Halverwege sloot in mijn mond en zette mijn lippen strak om zijn dikke pik. Langzaam begon ik heen en weer te bewegen en begon hem te pijpen, Brian kreunde iets harder en zette zijn grote handen achter mijn hoofd. Steeds iets verder liet ik zijn lul in mijn mond glijden, al zou deze nooit er helemaal in passen. Ik probeerde zover ik kon zijn pik in mijn keel te laten gaan, voordat ik zou kokhalzen. Brian genoot ervan, zijn hoofd leunde naar achter en had zijn ogen gesloten, zijn gekreun werd steeds harder. Ik trok mijn hoofd iets terug zodat ik hem nu sneller kon pijpen. Ik kreeg kramp in mijn mond en haalde zijn lul eruit, ik pakte die beet en begon aan te trekken. Mijn mond ging naar zijn gespierde onderbuik en likte eraan, mijn tong gleed naar dat lekkere lijntje dat begon bij zijn heup. Opeens werd ik beet gepakt door Brian en hij trok me omhoog. Hij keek me geil aan en ik voelde dat hij mijn riem begon los te maken. En toen begon hij aan mijn broek, die zakte iets en bleef boven mijn knieën hangen. Zijn handen kwamen op mijn buik en streelden die. Zijn hoofd kwam dichterbij een geile heftige zoenpartij volgde. Één hand zakte naar mijn boxer en begon mijn stijve lul te masseren door de stof heen. De hand kwam weer omhoog en via mijn buik ging deze mijn boxer in en masseerde weer mijn pik. Brian stopte met zoenen, keek me geil aan en liep richting de douches. “Kom” zei hij. Ik ging weer op de bank zitten en begon mijn spijkerbroek uit te trekken. Ik stond op, trok mijn boxer ook uit en liep richting Brian. Die stond inmiddels in de doucheruimte en in die paar seconden dat ik er heen liep, keek ik naar hem; dat heerlijke gespierde lijf van hem en zijn grote stijve paal. Dat plaatje maakte me super opgewonden en terwijl ik de doucheruimte in liep voelde ik hoe mijn lul verder groeide. Ik ging tegenover hem staan, pakte hem beet bij zijn heupen en langzaam kwamen onze monden naar elkaar toe en zoenden we weer. Mijn tong zocht zijn tong op en samen speelden ze geil. Mijn handen gleden naar zijn gespierde billen en duwden ons dichter naar elkaar toe, ik voelde hoe mijn lul tegen die van hem aan kwam. Het zoenen werd steeds heftiger en geiler, zijn mond maakte zich los en gleed over mijn wang naar mijn hals. Brian likte en zoog, mijn handen gleden naar brede rug en probeerden zijn huid vast te pakken. Hij zakte verder naar mijn borst en kuste die, al kussend ging hij naar mijn tepel en zijn tong maakte me volledig gek door te likken. Langzaam zakte hij over mijn buik met zijn tong, hij stopte bij mijn navel. Hij kwam weer overeind, pakte me vast en draaide me om naar de muur, waar hij me tegen aan zette, ik voelde de koude tegels op mijn rug en billen. Brian zakte op zijn knieën en al plagend likte hij mijn onderbuik, mijn lies, alles rondom mijn lul, ik voelde hoe zijn tong langs mijn ballen gleed. Wat voelde dat heerlijk, ik kreunde zachtjes en voelde hoe mijn pik op zijn maximum stijf werd van geilheid. Hij greep mijn lul vast en van onder naar boven likte zijn tong gretig er aan, als een lolly. Hij herhaalde dat een aantal keer, hij likte toen het voorvocht van mijn eikel af en opende zijn mond waar mijn pik voor de helft in verdween. Zijn hoofd begon al snel heen en weer te bewegen terwijl zijn mond strak om mijn stijve lul zat. Zijn vrije hand streelde mijn benen en mijn kont, mijn gekreun werd iets harder en galmde door de doucheruimte. Brian begon mij nog sneller te pijpen en mijn lul verdween steeds meer in zijn mond. Hij stopte en ging trekken aan mijn lul, zijn hoofd zakte iets naar beneden en likte aan mijn ballen. Daarna, begon hij weer gulzig aan mijn pik te zuigen en hij streelde mijn buik. Ik kreunde weer harder en de hele ruimte vulde zich met het geluid. Zijn mond verdween zowat over mijn hele pik en ik voelde mijn eikel diep in zijn keel. Wat was dit geil en het zou op deze manier niet lang duren voordat ik klaar zou komen. Brian bleef maar door gaan, ik zei tegen hem: “Ik kom bijna!”. Hij keek me aan en zei: “Dat is juist de bedoeling, lekker in mijn mondje spuiten!”. En nam enthousiast weer mijn stijve lul in zijn mond en zoog weer gretig. Het leek wel alsof ie niet te stoppen was en bleef door gaan! Ik voelde het aardig borrelen in mijn ballen en begon zwaarder te ademen en te kreunen. “Jaaa, ik kom!” riep ik en ik voelde hoe het zaad uit mijn ballen stroomde. Brian stopte, hield mijn eikel tegen zijn lippen aan en trok aan mijn pik. Het zaad gutste door mijn lul en zag hoe het uit mijn eikel spoot. Zijn mond vulde zich ermee, maar er kwamen ook stralen op zijn gezicht. Brian hield zijn ogen gesloten en genoot van mijn warme sap.
Hij kwam overeind en keek me aan, zijn gezicht rondom zijn mond was nog wit, de rest had ie doorgeslikt. Hij liep naar de knop op de muur, zette de warme douche aan, ging er onder staan en spoelde zo zijn gezicht schoon. Hij keek me weer aan en pakte me bij mijn arm beet. Hij trok me naar zich toe en zo onder de warme straal water, en hij zoende me. De smaak van sperma was duidelijk nog aanwezig in zijn mond. Terwijl we geil zoenden, voelde ik hoe mijn pik weer stijf werd en tegen zijn grote paal aan kwam. Hij pakte mijn rechter bil stevig vast en trok me naar hem toe, onze pikken schuurden tegen elkaar aan, het water stroomde over ons heen. Hij maakte zich los en liep de ruimte uit richting de kleedkamer, het water stopte ook met stromen. Ik keek naar Brian wat hij nu weer van plan was; wat een lekkere gespierde kont had ie en dat lekkere natte lijf! Hij liep naar zijn tas die nog op de grond voor het bankje stond en begon te erin te graaien. Uit een soort zijvak haalde hij iets tevoorschijn en maakte een verpakking open. Terwijl hij weer terug naar mij liep, hield hij het omhoog in zijn hand; het was een condoom. Hij liep de ruimte weer in en kwam tegenover me te staan. Ik glimlachte, hij ook en hij zei: “Zo kom je een stuk makkelijker in me met je staaf!”. En pakte meteen mijn stijve lul beet, zette het condoom erop en rolde het uit. Zijn hoofd kwam omhoog en keek me geil aan, hij zei: “Pak me lekker ding, naai me hard!”. Ik pakte zijn hoofd beet en zoende hem fel. Opeens stopte ik, pakte hem beet en draaide hem om met zijn gezicht naar de muur. Ik drukte mijn lichaam tegen de zijne, mijn paal lag tussen zijn billen. Mijn handen gleden naar voren en streelden zijn gespierde lijf, zijn lekkere borsten en 1 voor 1 over de blokjes van zijn buik. Plagend liet ik langzaam mijn pik tussen zijn billen op en neer glijden. Ik zette mijn hoofd naast de zijne en likte aan zijn oorlel, hij draaide zijn hoofd om en we zoenden. Hij stopte en zei geil: “Neuk me schatje”. Ik kwam van hem af, zette mijn handen op zijn heupen. Brian ging in positie staan, hij zette zijn handen op de muur en ging met zijn lekkere kont naar achteren staan. Zijn bilspleet glom helemaal van het glijmiddel wat op de condoom zat, met mijn vinger ging ik erover om wat eraf te halen. Ik zakte daarna naar zijn ster en langzaam ging ik met mijn vinger naar binnen. Brian kreunde zachtjes van genot en ik smeerde zijn ster verder in met het glijmiddel. Langzaam deed ik nog een vinger erbij en begon te vingeren. Ik haalde mijn vingers eruit, pakte mijn pik beet en zette mijn eikel tegen zijn gaatje aan. Ik zette een beetje kracht en ik voelde hoe zijn ster open ging en mijn eikel langzaam erin gleed. Brian kreunde en zei: “Mmm, jaaa!”. Zijn ster voelde al wat wijd en besloot maar om mijn pik hard erin te douwen. Met een harde stoot, gleed mijn paal tot halverwege in Brian zijn lekkere hol. Hij schreeuwde het uit en riep: “Aaahh ja Tom, naai me, naai me hard!”. Ik haalde mijn pik een stuk eruit en stootte weer diep in hem, hij kreunde weer hard. Ik herhaalde steeds en iedere keer ging ik sneller maar nog niet dieper. Ik voelde hoe zijn ster steeds wijder werd en besloot om nu wel diep te gaan. Ik haalde mijn lul uit zijn ster tot mijn eikel en douwde nu alles in één keer erin. Brian kreunde weer hard en ik voelde hoe zijn gaatje strak om mijn pik zat. Met korte stoten neukte ik hem diep in zijn grotje. Wat voelde dit heerlijk! Ons gekreun galmde hard in de doucheruimte, ik was blij dat het park verlaten was. En het geklets van zijn natte ronde billen tegen mij aan was ook goed te horen. Ik maakte de stoten nu langer en met lange halen neukte ik hem hard in zijn ster. We waren in het heetst van de strijd toen er opeens iemand “Zozo, jullie zijn lekker bezig hier” zei. Ik schrok van de plotselinge stem, ik verstijfde en keek richting de stem. Brian schrok uiteraard en bleef ook stilstaan. Een man stond bij de opening van de doucheruimtes en ik keek naar hem. Ik herkende zijn gezicht, het was de soldaat die naast het badhuis stond. Hij had nu alleen zijn dagelijkse kleren aan en geen kostuum. Hij keek glimlachend naar ons, alsof ie trots op zichzelf was dat ie ons had betrapt. “Dus dit is er gaande na sluitingstijd!” zei hij. Brian kwam overeind en mijn lul gleed uit zijn kont. “Robin, wat doe je hier!?” zei Brian tegen hem. Robin zei niks en keek ons aan. “Nou?” vroeg Brian nog een keer. “Ik wist dat er iets gaande was tussen jullie en besloot maar op onderzoek te gaan. Mijn gevoel klopte dus” zei Robin trots. “Mooi en nu kan je weer gaan!” zei Brian geërgerd tegen hem. “Haha, denk je dat je hier zomaar mee wegkomt? Als ik dit meld, dan raak jij je baantje kwijt” zei Robin. “Doe niet zo flauw Robin!” zei Brian boos. Robin lachte hardop. “Kom op, wat wil je van me, geld?” zei Brian. “Jij denkt dat ik om te kopen ben?” zei Robin met een grijns in zijn gezicht. Ik keek de hele tijd naar Robin, en zoals ik al had gezien vanmiddag, was hij best knap. Zeker zonder die Romeinse helm. Brian zei niks en ze keken elkaar aan. “Goed, ik weet wel wat… Dan vertel ik niks aan de baas” zei Robin. “Prima, vertel maar!” zei Brian. Robin genoot zichtbaar van zijn positie en ik was benieuwd waarmee hij zou komen. “Nou” zei Robin, “ik wil dat je aan me pik zuigt Brian”. Ik was stom verbaasd over dit antwoord en ik zag Brian ook raar naar hem kijken. “Wat??” zei Brian. “Ja, je hoort het goed. Terwijl jouw ventje hier je neemt, mag jij aan mijn lul zuigen” zei Robin. Brian moest lachen en zei: “Is dat wat je wil?”. Robin knikte en zei: “Ja, en dan vertel ik niks. Ik zwijg over dit”. Brian keek me aan en hij zuchtte. “Oké mij best, laten we dit afhandelen dan”.
Robin liep iets de kleedkamers weer in en begon zich uit te kleden. Poedelnaakt kwam hij richting ons gelopen en ik keek naar hem. Hij deed aan sport, dat was wel te zien, en een redelijke pik bungelde tussen zijn benen. Hij stond naast ons in de douche, met zijn rug naar de muur. Hij drukte op de knop van de douche en ging er onder staan. Hij maakte zichzelf nat en spoelde met het water zijn lichaam. “Zo” zei hij en zette een stap naar voren richting Brian en pakte hem vol op zijn mond. Brian duwde hem van hem af. “Wat doe je man?” zei Brian. “Ja, we moeten toch een beetje inkomen” zei Robin glimlachend. Brian zuchtte en gaf toe aan de zoen van Robin. Ze begonnen te zoenen en ik zag dat de pik van Robin begon te groeien. Mij liet het ook niet onberoerd en ik voelde dat mijn paal, die inmiddels al helemaal verslapt was, weer begon te groeien. Ze stopten met zoenen en Robin keek naar mij en mijn lul. “Zo te zien is hij ook weer bijna op volle sterkte dus…” zei hij. Brian bukte naar beneden en begon aan de halfharde pik van Robin te likken. “Jij! Aan het werk” zei Robin tegen mij. Het was een geil zicht hoe Brian aan de pik van Robin zat en mijn lul stond hard overeind. Ik ging weer achter Brian staan en langzaam begeleidde ik mijn pik tussen zijn gespierde billen. Zijn gaatje was goed wijd en ik kon zonder veel moeite in hem komen. “Neuk hem hard!” zei Robin streng. Ik kon niks anders doen dan naar hem te luisteren en begon hard in Brian te stoten. Brian had inmiddels de harde paal van Robin in zijn mond en ik hoorde hem met een volle mond kreunen. Robin leunde tegen de muur , hij kreunde zachtjes en streelde over het hoofd van Brian. Ook al was dit onder dwang, het was een super geil gezicht hoe Brian aan twee kanten gevuld werd. Ik begon hem harder en dieper te palen, hij haalde de pik van Robin uit zijn mond en kreunde hard. Hij trok aan de pik maar dat was blijkbaar voor Robin niet genoeg en met kracht duwde hij het hoofd van Brian weer om zijn lul. Het lijf van Robin zag er lekker uit, zijn lichaam was nat en glom, en zijn buik was mooi als hij die aanspande. Ik neukte Brian nog sneller en ik hoorde weer hoe hij kreunde met de pik in zijn keel. Robin had nu het hoofd van Brian beet gepakt en neukte hem in zijn mond. Dat ging een tijdje zo door, toen Robin stopte en tegen mij zei: “Hé jij! Als je zo ver bent, zeg het dan. Dan gaan we even zijn knappe gezichtje onder sauzen!”. En hij lachte met een gemene grijns op zijn gezicht en ging verder. Ik kende mijn lichaam en ik wist dat het niet lang meer zou duren. Paar tellen later voelde ik het al. “Aahh ja, ik kom bijna!” zei ik. “Ha!” riep Robin en hij stopte meteen. Ik haalde mijn pik uit het hol van Brian. “Brian, op de grond op je knieën!” beval Robin. Ik trok het condoom van mijn paal af en gooide het op de grond. Brian ging op zijn knieën en Robin en ik ging voor zijn gezicht staan. Robin pakte me beet en zoende me vol op de mond terwijl hij aan zijn pik trok. Ik voelde hoe zijn tong in mijn mond kwam en ik zoende mee. Hij stopte en keek me tevreden aan. Hij draaide zich weer naar Brian en trok verder hard aan zijn stijve pik. Ik deed dat ook bij mijn paal en ik zag hoe Brian dat ook deed. Al snel voelde ik het zaad in mijn ballen borrelen en met een harde kreun, schoot het uit mijn ballen door mijn pik. “Aaah, ik kom!” riep ik en de stralen mannensap schoten eruit en belandden op Brian zijn gezicht, die zijn ogen dicht hield en zijn mond open. Naast me hoorde Robin ook kreunen en riep: “Ja! Ja! Jaa…”. Ook zijn lul kwamen de stralen zaad eruit en kwamen bovenop de mijne in het gezicht van Brian, die hard aan zijn pik trekte. Ik hijgde uit en ik was helemaal klaar met spuiten, Robin was bezig met zijn laatste lading zaad. Brian sloot zijn mond en slikte genietend ons zaad door. Hij opende zijn ogen, keek me aan en ik zag hoe hij bijna wilde klaarkomen. Robin pakte hem beet en tilde hem op, Brian ging weer staan en ik zag hoe druppels zaad op zijn bovenlijf waren terecht gekomen. Robin zakte nu op zijn knieën en zei: “Spuit mijn mond vol Brian!”. Brian trok hard aan zijn pik en paar momenten later kwam hij met een harde kreun klaar. Robin had zijn mond al open en ontving het verse sap van Brian in zijn mond. Hij sloot hem dicht en slikte alles netjes door en likte zijn lippen af. “Mmm” zei hij, “je smaakt net zoals je eruit ziet!”. “Zo, en nu heb je je zin gehad” zei Brian serieus toen hij bijgekomen was. Robin knikte tevreden en stond op en ging onder de douche staan. “Klopt, en nu houd ik mijn mond over dit” zei Brian. Hij spoelde zijn gezicht af en liep de kleedkamer in.
Toen hij weg was, draaide Brian zich om maar me. Zijn gezicht was teleurgesteld en boos tegelijk. Hij pakte mijn hand vast en zei: “Sorry voor dit”. “Nee joh, geeft niet! Kan jij niks aan doen” zei ik. “Oké, gelukkig. Het was wel super lekker hoe je me weer geneukt hebt” zei Brian. “Vond ik ook” zei ik. Hij ging onder de douche staan en spoelde zich goed af. Ik ging onder de douche naast hem staan. Robin had zich afgedroogd en aangekleed, en liep de kleedkamer uit. “Denk je dat ie niks gaat zeggen?” vroeg ik. “Ik hoop het en anders heeft ie een groot probleem!” zei Brian. Ik knikte en liep onder de douche vandaan, Brian was ook klaar. Samen liepen we naar de kleedkamer waar onze kleren lagen. Brian keek me aan en we zoenden nog heerlijk. Ik streelde zijn lekkere gespierde lijf. “Kom we gaan, voordat de beveiliging komt” zei hij.
We kleedden ons aan en liepen naar de uitgang. “En nu hoeven elkaar niet uit het ogen te raken” zei Brian lachend tegen me. Ik glimlachte, trok zijn telefoon uit zijn hand en zette mijn nummer erin. “Inderdaad” zei ik glimlachend en keek hem diep in zijn ogen aan. We namen afscheid en stapten onze auto’s in. Zou ik ooit nog wat van de ‘Romeinse krijger’ horen?

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
13 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,46
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

tostysletje (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Ok geil.
Een vraag.
Komt de agent ook nog een keer terug?

Gr Patrick.

Reactie van Patrick op 30 januari 2017 om 05:45

Beantwoorden

  Hi Patrick,
  er zijn nog geen plannen om de agent terug te laten komen. Zou je dat graag willen?
  Groeten, Tom

  Reactie van Tom 2 op 3 februari 2017 om 10:18

  Beantwoorden

Hey Tom.

Weer een lekker verhaal.
Ben benieuwd naar jou volgende avontuur met de Romeinse krijger. Misschien met Roy erbij.

Schrijf maar snel een volgend verhaal. Kijk er naar uit.

Gr Patrick.

Reactie van PATRICK op 27 januari 2017 om 02:06

Beantwoorden

  Hoi Patrick,
  Mooi dat je het een lekker verhaal vond! De Romeinse krijger komt zeker terug, nog niet zeker in welke vorm, maar je idee is wel erg goed! Bedankt er voor.
  Ik ben al bezig met het volgende verhaal. Die komt 1 van deze weken op de site.
  Groeten, Tom

  Reactie van Tom 2 op 27 januari 2017 om 12:08

  Beantwoorden