Sexverhalen.com » Homo » Tom’s belevenissen (20) – De ‘Romeinse krijger’ (3)


Hoi, ik ben Thomas, ook wel vaak Tom genoemd en 29 jaar.

Dit is het vervolg op deel 1 t/m 19 van mijn verhalenreeks.

Het was een tijd na het geile avontuur met de broers Chris en Kay waarbij ik beide heb geneukt, afzonderlijk van elkaar. Ik had ze beide niet meer gesproken sindsdien maar ik wist dat ik Chris nog eens tegen zou komen ooit.
Ik kreeg opeens een bericht van Linda, mijn buurvrouw en inmiddels ook goede vriendin. Ze stuurde dat ze volgend weekend een bruiloft had van een oude schoolvriendin maar geen zin had om alleen te gaan. En of ik haar dan wilde vergezellen. Het leek me dodelijk saai en zeker als ik ook niemand zou kennen. Ze smeekte erom en ze zou het goed maken door in het voorjaar ergens met mij mee te nemen naar het zomerhuis van haar ouders in België. Na lang denken, stemde ik toch maar toe.

Het was een aantal dagen later, zaterdag. Linda kwam mij aan mijn voordeur ophalen en samen reden we naar de bruiloft. “Wie is die vriendin van je eigenlijk die gaat trouwen?” vroeg ik. “Esther heet ze. Ik ken haar van de middelbare school” zei Linda, “niet echt veel contact met haar gehad laatste jaren maar vroeger waren we close”. Ik knikte en reed verder. We kwamen aan bij de locatie, het was een prachtig kasteel. Alles was versierd en vol met bloemen. Ik parkeerde de auto en samen liepen we richting het gebouw. “Eigenlijk had ze in het voorjaar moeten trouwen, zonde van zo’n locatie in de winter” zei ik. “Ze hadden nogal naast met trouwen” zei Linda en maakte met haar hand een bollende beweging voor haar buik. “Oh vandaar!” zei ik. En we liepen door naar het kasteel. We stapten naar binnen en liepen door wat gangen naar een grote zaal. Alles was versiert met wit tule en witte bloemen. We gingen links van de zaal zitten in het midden en aan het gangpad. We moesten nog een tijdje wachten terwijl de zaal volstroomde met mensen. “Misschien zien we nog wat leuks zitten of voorbij komen” zei Linda tegen me. Ik moest lachen maar eigenlijk had ze gelijk. De zaal zat vol mannen (en vrouwen) van onze leeftijd waren en die helemaal strak in de nette kleding waren. Linda leek wel of ze iemand aan het zoeken was tussen de menigte, ze nam het iets te serieus. “We kijken straks wel wij de receptie en het feest” zei ik tegen haar. Ze knikte en haar blik wilde de andere kant op gaan, totdat ze haar ogen op iemand richtte. “Wat dacht je van die daar?” zei ze. “Waar?” zei ik. “Daar, die met dat grijze pak” zei ze. Ik keek die kant op, ik zag een man met zwart haar die rechts van de zaal zat een paar rijen voor ons. Aan zijn kapsel zag ik dat het om een verzorgde man ging en aan zijn huid te zien was hij ook beetje getint. “Ik zie geen gezicht maar de achterkant ziet er goed uit” zei ik. De man in het grijze pak was aan het praten met diegene naast hem en stond opeens op. Hij maakte zijn colbert los. “Nou die achterkant ziet er ook goed uit” zei Linda. Zijn pantalon zat strak om zijn welgevormde billen, die duidelijk gespierd waren. “Breed ook” zei ik nadat ik naar zijn rug had gekeken en de man ging weer zitten. “Hij maakt me wel nieuwsgierig” zei Linda en ze bleef kijken.

De zaal was al zo goed als vol en de getuigen en de bruidsmeisjes kwamen tevoorschijn en gingen vooraan staan. Even later kwam de bruidegom binnen gelopen net als de trouwambtenaar. De muziek begon te spelen en de deuren achterin de zaal gingen open. Iedereen draaide zich om en keek naar de bruid die in de deuropening stond met haar vader. “Hé dat lijkt wel die gast van dat park!” zei Linda. “Wie? Welk park?” zei ik zachtjes. “Die Romeinse soldaat, hoe heette die nou” zei ze. “Brian??” vroeg ik. “Ja die” zei ze, “die man in het grijze pak”. “Dat kan niet” zei ik. “Nou misschien niet, maar hij leek er erg op!” zei ze. En de bruid liep voorbij en liep naar voren. Ik probeerde naar de man in het grijs te kijken maar er waren teveel mensen en hoofden. De bruid stond op haar plek en iedereen was weer omgedraaid. Ik keek weer richting de man en zag weer alleen zijn achterkant. Hij leek er qua kapsel en hoofd wel erop ja, maar de kans dat het hem was, was natuurlijk klein. Al leek de gespierde achterkant ook wel op Brian. Mijn nieuwsgierigheid werd ook gewekt en wilde naar het gezicht van de man in het grijze pak zien. Ik heb weinig van de ceremonie gezien en bleek kijken naar de man. “U mag nu de bruid kussen” hoorde ik de trouwambtenaar zeggen en iedereen begon de klappen vlak daarna. De man in het grijs klapte ook en draaide zijn hoofd naar links en begon tegen diegene te praten. Maar… Was dat echt Brian? Of speelden mijn ogen spelletjes met me?

De bruid en bruidegom namen elkaars hand en liepen over het gangpad naar buiten. Iedereen ging staan en klapte naar ze. De man in het grijze pak keek naar het paar en draaide zich langzaam om. Eindelijk kon ik zijn gezicht goed zien! Het was… Geen twijfel meer mogelijk, de man met de lekkere achterkant was dus Brian! “Lin! Kijk, het is echt Brian!” zei ik tegen Linda. “Zie je nou wel!” zei ze. Wat deed hij nou weer hier? Wat moest ik doen, hem aanspreken of wachten tot hij mij zou zien en aanspreken? Of helemaal niks?
Iedereen liep de zaal uit door verschillende deuren, in de drukke menigte was ik Brian kwijt en zag hem niet meer. We gingen naar een feestzaal dat in een soort glazen uitbouw aan het kasteel was gemaakt. Linda en ik liepen naar binnen en er stonden al wat mensen met een glas in hun hand met elkaar te praten. We namen een glas champagne van de tafel en liepen verder de zaal in. Ik zocht met mijn ogen naar een grijs pak. En ja hoor, rechts achterin de zaal aan een hoge tafel stond Brian met een paar andere mannen te praten. “Heb je hem al gezien?” vroeg Linda. “Ja, rechts achterin” zei ik. “Ga je erheen?” vroeg ze. “Ik weet het niet, straks wil hij mij niet zien. Niet hier” zei ik. “Je moet er wat mee doen hoor Tom” zei ze. “Misschien buiten, ik hou hem in de gaten” zei ik. Het bruidpaar kwam binnen en iedereen toastte en proostte op ze.

Even later kreeg ik een elleboog van Linda. “Hij gaat ergens heen!” zei ze. Ik keek richting Brian en hij liep naar voren. “Shit, hij loopt de zaal uit” zei ik. “Nu Tom, ga!” zei Linda en met een snelle pas liep ik achter hem aan. Ik stond in een foyer maar zag hem nergens. Misschien was hij naar de wc en ik ging daar naartoe. Ik opende de toiletruimte en keek. Ja hoor, daar stond hij bij een urinoir te plassen. Ik liep het toilet in, de deur viel achter me dicht. Brian kneep af en ritste zijn pantalon dicht. Hij draaide zich om en schrok dat er iemand daar stond. “WTF? Tom?” zei hij verbaasd, “Wat doe jij hier man!?”. En hij liep naar me toe en knuffelde me. Zijn sterke armen sloten om me heen en ik genoot van zijn krachtige omhelzing. “Ben je hier ook voor de bruiloft van Esther en Jan?” vroeg hij. “Ja, ik ben met een vriendin van Esther mee!” zei ik. “Ik ben een oud collega van Jan” zei hij, “wat een stom toeval!”. Hij deed wat stappen naar achteren en keek me aan. “Jezus, wat staat dat pak je geweldig!” zei hij. Ik lachte en zei: “Jou ook Brian! Heel goed zelfs!”. Ik sprak de waarheid, hij zag er echt lekker uit en je zag gewoon dat Brian enorm gespierd was. We keken elkaar aan en het werd een beetje ongemakkelijk. “Ik heb je gemist man” zei Brian. En stiekem, had ik hem ook gemist. Weer werd het ongemakkelijk stil. “Heb je daar nou een vlek op je pak?” vroeg Brian. “Waar?” zei ik en keek naar beneden. Brian kwam naar me toe en voor dat ik het wist, pakte hij mijn hoofd beet en zoende me vol op mijn mond. Wat was dat lekker, zijn lekkere lippen. ik zoende mee en het werd steeds sneller. “Dit kunnen we hier niet doen” zei ik. “Oh nee?” zei hij en hij pakte me beet en trok zo een wc-hokje in. Hij deed de deur dicht en pakte me weer vol op mijn mond. De zoen werd al snel een tongzoen en die werd al snel enorm geil. Brian zijn handen gingen onder mijn colbert en streelden mijn bovenlijf. Wat werd ik geil van dit, ik voelde dat mijn pik begon te groeien. Mijn handen streelden zijn rug en zijn kont, één hand gleed naar voren en voelde een flinke bobbel in zijn pantalon. Ik werd zo geil van alles dat ik zin had om het grijze pak van zijn lijf af te scheuren. Het zoenen werd ook alsmaar geiler en ik merkte dat Brian er ook zin in kreeg; zijn handen gleden over mijn lichaam en hij zette een hand op mijn pik en begon die door de broek te masseren. Ik maakte me los van zijn mond en zoende hem in zijn hals. “Oh Tom, ik wil je” zei Brian kreunend. Hij begon mijn riem los te maken, maar ik hield hem tegen. “Niet hier Brian” zei ik. Het was een kleine toiletruimte dus we zouden binnen no time betrapt worden. Hoe graag ik het wilde en hoe lekker Brian zijn aanraking was en zijn warme lichaam aanvoelde. Ik wilde geen scene maken bij een bruiloft. Brian kuste me in mijn nek en likte aan mijn oor, mijn riem had hij al los en was begonnen aan mijn knoop en rits.

Plotseling vloog de deur open van de toiletruimte en Brian en ik bevroren meteen. We hoorden voetstappen, een riem en rits die open gingen en een straal die in het urinoir viel. Na een paar tellen hield het op, er werd doorgetrokken en de handen werden gewassen. De deur ging weer open en er viel een stilte. Brian keek me aan en zei: “Misschien heb je wel gelijk. Kom”. Hij deed de deur open van het hokje en keek om zich heen, ik deed mijn broek en riem weer dicht. Samen liepen we naar buiten en deden alsof er niks aan de hand was. We liepen door wat mensen in de foyer en gingen richting de uitgang van het kasteel. Het was inmiddels een paar uur later en het was al wat kouder geworden en schemerig. Maar op dat moment maakte het me niet uit, ik was heet van geilheid en door Brian. Brian liep vooruit door de voortuin van het kasteel en ik liep achter hem aan. We liepen richting de parkeerplaats en Brian dook daar vlakbij het bos in. Hij liep een paar meter het bos in en ging achter een flinke boom staan. “Zo beter?” vroeg hij en ik had niet eens de gelegenheid om te antwoorden en hij pakte me bij mijn colbert beet en trok me naar zich toe. Meteen drukte hij zijn lekkere lippen op mijn mond en begon mij intens te zoenen. En al snel werd het geil en fel, wat voelde dit heerlijk! Hij liet zijn mond los en hij draaide me om met mijn rug tegen de boom. Hij zoende me in mijn hals, mijn handen streelde zijn lijf en trokken zijn colbert van zijn schouders af. Hij liet zijn handen los waardoor de colbert van zijn lijf afgleed en op de grond viel achter hem. Hij zette zijn handen op mijn shirt en begon deze los te knopen. Al zoenend zakte hij naar beneden over mijn borst en buik. Hij trok het shirt uit mijn broek en knoopte die helemaal los. Hij ging op zijn knieën en terwijl hij mijn buik likte, maakt hij mijn riem en broek los. Hij pakte mijn broek vast en trok hem naar beneden tot aan mijn knieën. Ik voelde hoe mijn pik weer vrijheid had en verder begon te groeien in mijn boxer. Brian zette zijn mond op mijn boxer en hapte in mijn groeiende lul. Ik streelde met mijn handen over zijn hoofd en schouders en kreunde zachtjes. Hij pakte de rand van mijn boxer beet en langzaam liet hij die naar beneden zakken. Mijn stijve paal sprong enthousiast uit mijn onderbroek, Brian twijfelde geen seconde en opende zijn mond. Gretig begon hij te pijpen en liet mijn pik ver in zijn mond gaan. Wat deed hij dit lekker! Zijn hoofd ging op hoog tempo heen en weer en liet mijn lul steeds dieper in zijn mond. Hij stopte en begon eraan te likken en zakte ook naar mijn ballen terwijl hij tegelijk aan mijn pik trok. Hij had er veel zin in en zijn tong deed erg zijn best. Hij opende weer zijn mond en hapte zowat mijn volledige paal in zijn mond. Zijn lippen omsloten zijn lul en gingen weer op en neer, ik kreunde zachtjes en leunde met mijn hoofd tegen de boom. Na een tijdje kwam Brian omhoog en zoende me, zijn hand trok aan mijn pik. Ik proefde de smaak van mijn eigen pik. Hij stopte en zakte weer waar hij weer hard aan mijn staaf ging zuigen. Oh wat was dit lekker en geil! Brian zijn mond voelde heerlijk om mijn lul heen. Ik pakte zijn hoofd beet en neukte hem in zijn mond. Ik stootte snel en na een tijdje stootte ik ook diep in zijn mond en keel. Zijn neus drukte tegen mijn onderbuik aan. Het zag er heerlijk uit, die grote gespierde kerel op zijn knieën die genoot van mijn stoten in zijn mond. Ik voelde dat ik bijna ging klaarkomen, maar zei niks. Ik wilde mijn zaad diep in Brian zijn keel spuiten. Na een paar tellen en diepe stoten kwam ik tot mijn hoogtepunt; ik kreunde en mijn sap gutste door mijn ballen en lul. Het spoot zo achterin in Brian zijn keel en ik zag hoe hij hard bezig was om het door te slikken. Hij liet mijn pik los en hoestte een aantal keer. Hij zette zijn handen op de grond en hijgde uit. “Jezus, dat was lekker” zei hij en langzaam kroop hij omhoog. “Heerlijk om je zaad weer te proeven” zei Brian.

Ik hoorde wat stemmen op de achtergrond en ik draaide me om. In de verte zag ik wat bruiloftsgasten richting de parkeerplaats lopen. “We moeten hier weg” zei ik. “Waar gaan we naar toe?” vroeg Brian. “Naar mijn huis, ik ben nog niet klaar met jou” zei ik geil tegen Brian.

Wordt vervolgd…

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , ,
14 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,21
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

hotsextoy (37)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

henk063 (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Hey Tom2

Leef je nog? Ben benieuwd naar het vervolg.
Waneer komt die omline?

Gr Patrick

Reactie van Patrick op 21 maart 2018 om 09:23

Beantwoorden

  Hi Patrick,
  Sorry voor mijn afwezigheid afgelopen tijd. Mijn tijd om een verhaal te schrijven is echt heel gering, maar ik beloof je dat er snel een vervolg aan komt.
  Gr, Tom

  Reactie van Tom 2 op 22 april 2018 om 10:16

  Beantwoorden

Hey Tom2.

Alweer een lekker verhaal. Ben benieuwd naar het vervolg.

Reactie van Patrick op 13 januari 2018 om 09:58

Beantwoorden

  Hi Patrick,

  het vervolg belooft erg heet te worden. Waarschijnlijk worden het 2 delen!

  Gr, Tom

  Reactie van Tom 2 op 14 januari 2018 om 21:13

  Beantwoorden

   Ok.

   Ben benieuwd.

   Laat maar snel komen dan.

   Gr Patrick

   Reactie van Patrick op 15 januari 2018 om 22:29

   Beantwoorden

   Hey Tom2.

   Al enig idee wanneer de verhalen online komen?

   Gr. Patrick.

   Reactie van Patrick op 17 januari 2018 om 10:32

   Beantwoorden