Sexverhalen.com » Homo » Tom’s belevenissen (15) – De nieuwe buren (1)


Hoi, ik ben Thomas, ook wel vaak Tom genoemd en 28 jaar.

Dit is het vervolg op deel 1 t/m 14 van mijn verhalenreeks.

Het was een paar weken na mijn spannende gebeurtenissen van mijn ongelukje en de hete neukpartij met lekkere politieman Chris. Chris had me erna naar huis gebracht en bedankt voor de lekkere seks. Hij wilde dolgraag een vervolg aan geven, zei hij, maar dat was wanneer hij zelf dat wilde. Om die reden wilde hij geen telefoonnummers uitwisselen, hij wist mijn huis te vinden. Blijkbaar wilde hij zelf de touwtjes in handen hebben en het idee dat hij onverwachts op een dag op de stoep zou staan, maakte het ook wel spannend.
Ik was die dag thuis aan het werk. Zoals gebruikelijk, was ik die ochtend naar de sportschool gegaan. Ik kwam thuis en zag dat er een verhuiswagen stond. Twee huizen verderop stond de voordeur open en er liepen verhuizers met dozen naar binnen. Linda had mij al eerder laten weten dat onze buren het huis in de verkoop hadden gezet nadat ze uit elkaar waren gegaan. Sindsdien woonden ze niet meer in het huis, maar ik had geen idee dat het al verkocht was en nu trokken er blijkbaar nieuwe mensen in. Ik ging mijn huis in en na een lange douche, ging ik aan het werk. ’s Avonds kreeg ik van Linda een appje dat er nieuwe buren ingetrokken waren in het lege huis. Linda hield altijd alles goed in de gaten.
Een week later was ik weer aan het werk vanaf thuis. Na een sessie in de sportschool en een douche thuis was ik klaar om eens flink door te werken. Ik zat nog net achter mijn computer toen de deurbel ging. Ik liep naar de voordeur en deed open. Een vrouw rond de 50 stond voor de deur. Ze stelde zich voor als Vera, de nieuwe buurvrouw. Ze was paar dagen geleden komen wonen met haar zoon Jeroen van 21. Meteen vertelde ze dat ze net gescheiden was van haar man en noodgedwongen hun huis hebben moeten verkopen. En dat het leuk zou vinden om met haar buren eens kennis te maken omdat ze niet veel mensen kenden in deze nieuwe buurt. Ze leek met heel vriendelijk en ik zei tegen haar dat we een keer maar koffie moesten drinken maar dat vandaag niet goed uitkwam. Ik had een berg werk liggen dus ik wilde snel aan de slag. Ze vond het geen probleem, ze groette en ging weg.

Paar dagen later was het zaterdag en ik had met Linda bij mij afgesproken. We hadden het over de nieuwe buren en Linda wilde wel het fijne weten van hun situatie. Linda wilde altijd graag op de hoogte zijn van alles… Ik stelde voor om bij de nieuwe buren aan te bellen en de buurvrouw te vragen voor een kop koffie. Zo gezegd, zo gedaan. Ik belde aan bij ze en de buurvrouw was enorm enthousiast want ze was alleen thuis en verveelde zich, en kwam meteen mee. Blijkbaar zat haar situatie haar erg hoog want al snel ging het over haar scheiding en dat haar zoon erg down was hierdoor. Ze kon niks doen om hem vrolijker te krijgen, hij was ook met zijn studie gestopt, alleen aan voetbal beleefde hij een beetje plezier. “Zeg Tom, kan jij niet een keer met hem praten? Of iets leuks gaan doen?” vroeg ze aan me. Ik schrok van haar vraag. “Ja, hij heeft ook geen vrienden hier in de buurt en ja, jij bent ook een twintiger. Misschien kunnen jullie samen sporten ofzo?” zei ze nog. Ik wist niet goed wat ik moest zeggen. “Ik eehh ja… Ik denk dat het wel kan” zei ik voorzichtig. “Ja?! Echt? Oh dat zou ik zo fijn vinden! Dank je, dank je!” zei de buurvrouw blij en dankbaar. Na dat ze haar koffie op had ging ze weer naar huis om verder wat dozen uit te pakken. “Wat moet ik met een jongen van 21 doen en die ook nog down is?” vroeg ik aan Linda. Linda lachte en zei: “Geen idee, ga met hem naar de sportschool ofzo, hij vind sport dus wel leuk. En trouwens, Roy is niet veel ouder en daar kan je het ook prima mee vinden”. Ze lachte en knipoogde erbij. Ik lachte mee en knikte. Ik had er weinig zin in maar misschien viel het wel mee. En Linda had gelijk, Roy was maar een paar jaar ouder. Misschien was Jeroen wel heel volwassen voor zijn leeftijd.

Ik vond het idee van Linda om met Jeroen naar de sportschool te gaan niet eens een slecht idee. Ik had met de buurvrouw afgesproken welke dag ik met hem zou gaan en ik had bij de gym aangegeven dat ik een introducé mee zou nemen. ’s Morgens 9 uur stond ik bij de nieuwe buren op de stoep en belde aan. Een blonde jongen deed open. “Hoi, ik ben Tom, je personal trainer van vandaag. Jij moet Jeroen zijn” zei ik voor de grap. Jeroen gaf een kleine glimlach en gaf me een hand. Hij pakte zijn sporttas uit de gang en liep naar buiten. Hij sloot de voordeur achter zich en liep naast me richting mijn auto. We stapten in en we reden richting de sportschool. Onderweg was het onaangenaam stil in de auto en keek af en toe naar Jeroen. Jeroen was donkerblond, half lang haar en had blauwe ogen. Hij had een mooi koppie, en hij was lang en slank. We kwamen aan bij de gym, ik meldde hem aan bij de receptie en we liepen naar de kleedkamer. We kleedden daar ons om en ik kon het niet laten om stiekem naar hem te kijken; hij was sportief, zijn lijf en vooral zijn benen, zagen er door het voetbal goed uit. Nadat we omgekleed waren en Jeroen zijn haar in een knop had gedaan, liepen we naar de fitnessruimte waar ik Jeroen meteen aan het werk zette. Hij deed goed zijn best en hij leek het leuk te vinden. Eindelijk kwam hij een beetje los en hij glimlachte zelfs. Zo af en toe kwam er ook een vraag over het fitnessen. Na anderhalf uur vond Jeroen het wel genoeg en gingen we naar huis, hij had zich goed in het zweet gewerkt.

Aangekomen bij ons huis, vroeg ik of Jeroen nog zin had in een post workout shake. Hij had daar wel oren naar en zou eerst douchen en dan zou hij langs komen. Ik dook ook snel de douche in en wachtte op Jeroen. Na een kwartier stond Jeroen voor de deur. Hij ging op de bank zitten en ik maakte twee shakes klaar. Ik ging naast Jeroen op de bank zitten, hij rook lekker fris en zijn halflang haar was nog nat, hij had een lange trainingsbroek aan en een wit T-shirt. Ik gaf hem een beker en hij nam meteen een paar slokken. “Zo, hoe vond je het?” vroeg ik aan hem. Hij knikte en zei: “Ja leuk. Ik houd sowieso wel van sporten”. “Mooi, ja ik ook wel!” zei ik tegen hem. “Dat… is te zien ja!” zei hij. Het bleef daarna stil, tot Jeroen opeens de stilte verbrak: “Sorry hoor, je zal wel denken dat ik raar ben. Ik… ja, alles wat er nu gebeurt in mijn leven. Vind het gewoon lastig en voel me erg down over”. “Ik snap het, het is ook niet makkelijk!” zei ik tegen hem. “Nee klopt en ja… ik wil mijn moeder ook niet mee lastig vallen. Die heeft al genoeg aan haar hoofd met alles met al het geregel”. Ik had medelijden met hem, terwijl het best een prima ventje is. “Als er wat is, dan kan je dat wel aan mij kwijt hoor” zei ik tegen hem. Ik had al spijt toen ervan toen ik het zei. “Ja echt?” vroeg Jeroen en hij keek soort van opgelucht. Ik knikte. “Dank je, je bent een toffe gast Tom” zei hij, “en je hebt me goed vermaakt vandaag, ik vond het leuk in de sportschool”. “Dat hoor ik graag, als je het leuk genoeg vind om mee door te gaan, kan ik je wel helpen” zeik ik. “Top, dank je man! Maar ehh, kan ik dan meteen iets met je bespreken? Vertrouwelijk?” vroeg Jeroen. Ik had geen idee wat ie zou vertellen, dus ik knikte. “Zelfs mijn moeder weet dit niet, niemand, dus mondje dicht oké?” zei hij. Ik knikte weer. “Nou eehh… Hoe moet ik dit zeggen?” zei hij en ik zag dat hij enorm twijfelde. “Zeg maar hoor, ik hou wel mijn mond” zei ik. “Oké… Nou… Ik denk dat ik op jongens val…” zei hij. Ik wist niet wat ik hoorde, ik had niet gedacht dat dit zou zijn wat hij bedoelde. “Oh? En waarom denk je dat dan?” vroeg ik zo normaal mogelijk. “Nou, ik was bij de voetbal en ik merkte opeens dat ik naar de teamgenoten onder de douche wilde kijken. En, ja… Ik werd er ook een beetje geil van! Ik moet ook erg mijn best doen om niet te kijken en geen erectie te krijgen. Dus ja… Daar zit ik ook wel beetje mee” zei hij. “En is dat het enige?” vroeg ik. “Nee, want als ik aan de jongens denk onder de douche dan ben ik zo geil!” zei hij, “en ik trek me ook op af”. “Oké, dan val je dus op mannen, dat is toch niet erg?” zei ik. “Jawel, ik wil dat niet. Want zoals nu, ik vind jou ook interessant. Ik was blij dat we niet na afloop gingen douchen in de sportschool!” zei Jeroen. Op dat moment twijfelde ik of ik tegen hem zou zeggen dat ik ook op mannen val. “Jeroen, weet je… Ik moet je wat bekennen. Ik ben ook homo en er niks ergs aan!” zei ik hem. Jeroen zijn ogen gingen wijd open staan. “Wat?? Jij!? Echt? Geloof ik niet” zei hij. “Ja echt Jeroen, ik” zei ik. “En… ik wist ook voor heel lang niet of het zo was. Totdat ik het ging proberen en toen zeker wist dat het zo was. Ik had wel een relatie met een vrouw op dat moment maar goed… ik wist het wel daarna”. Jeroen keek me ongeloofwaardig aan. “Maar… je ziet er zo mannelijk en stoer uit!” zei hij. “Ja dus? Die kunnen ook op mannen vallen!” zei ik. “Ja maar ik zie er lang niet zo goed uit als jij!” zei Jeroen. Ik lachte en zei: “Dank je, maar je ziet er prima uit! Je bent knap, sportief…”. Jeroen kleurde rood, ik loog niet eens. Het was echt een mooie jongen. “Maar heb je een relatie op dit moment?” vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. “Oh. Jammer?” vroeg hij weer. “Nee, ik vind het goed zo. Komt van zelf!” zei ik en lachte. Hij hoeft niet te weten dat ik me in de tussentijd me prima vermaakte! Jeroen keek opeens anders, heel vriendelijk en soort opgelucht. Het bleef even stil, Jeroen was in gedachten. “Tom?” zei hij opeens. “Ja Jeroen?” vroeg ik. “Misschien een beetje gekke vraag…” zei hij voorzichtig. Ik was benieuwd wat hij zou vragen. “Maar ehh… Zouden we misschien iets kunnen doen? Zodat we zeker weten dat ik op mannen val” zei hij. Ik was stom verbaasd, bedoelde hij… “Wat bedoel je Jeroen?” vroeg ik. “Nou, je weet wel. Iets… seksueels?” zei Jeroen heel zachtjes. “Hé wat??” zei ik verschikt. “Ja, gewoon. Om daar achter te komen. En ja het lijkt me wel fijn met jou. Zonder bijbedoelingen. En daarna weet ik het zeker of het zo is” zei hij. Ik wist niet meer wat ik moest zeggen. Mijn hoofd maalde, wel of niet doen? Was het verstandig? Hij zag er wel erg goed uit. Maar straks zou hij meer gevoelens krijgen. “Ik ehh, ik weet het niet man” zei ik tegen hem. “Alsjeblieft Tom. Doe dit voor mij. Ik zou me daarna een stuk beter voelen want dan weet ik zeker. Nu blijf ik maar twijfelen” zei hij. Hij had wel een punt, ik zou hem een groot plezier mee doen. Maar toch, ik wist het echt niet op dat moment. Ik keek even naar de vloer om na te denken. Plotseling vloog Jeroen op me af, ik draaide mijn hoofd om en hij zoende me vol op de mond. Ik voelde hoe zijn volle jongemannenlippen tegen de mijne aan drukte. We bleven best een aantal seconden zo en ik moest mijn best doen om niet in mee te gaan. Ik besefte wat er gebeurde en ik duwde Jeroen van me af. Hij kwam los en plofte weer op de bank. “Sorry man, ik wilde je niet boos maken!” zei Jeroen geschrokken. “Dat doe je toch niet zomaar?” zei ik fel. “Sorry, had ik het eerst moeten vragen?” zei Jeroen. Ik zuchtte en wist niet dat ik met hem aanmoest. Ik wilde hem met alle plezier deze dienst bewijzen maar ik was bang voor de gevolgen. Maar het idee leek me ook ontzettend geil en opwindend. “Misschien moeten we het gewoon proberen en dan kijken hoe ver we komen. We stoppen als je het niks vind” zei hij weer. “En volgens mij leek je het wel leuk te vinden” zei Jeroen met een glimlach. Ik keek naar hem en moest ook lachen. “Ik zie dat het je ook wil!” zei Jeroen weer.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
21 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,90
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

geiledude (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

bertolini (36)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

epicabest33 (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal