Sexverhalen.com » Homo » Verleid tot een spetterende handjob


“Wist je dat ik graag mooie jongens af trek? Ik zou jouw piemel ook wel willen vasthouden…”

Stonden we daar te feesten in de strandtent! Het was een bloedhete zomerdag geweest en ik had mijn kleine zwembroek van overdag nog aan. Meer niet. Ja, nog een bloemenkrans om mijn nek van iemand.

Deze knul meende wat hij zei. Hij keek beurtelings in mijn ogen en naar mijn wiebelende pik in mijn zwembroek. Een girly groene want in plaats van met de gebruikelijke strik in het midden had het twee te opzichtige strikken op mijn heupen en een broekband met horizontale spleten er in alsof de broekband los zat. Wekte minstens de suggestie van inkijk. In elk geval bij mijn bilspleet. Minder aan de voorkant. Dat wil zeggen, nu nog geen inkijk in elk geval…

Een jongen van mijn leeftijd stond tegen me aan om -boven de muziek uit- in mijn oor te roepen. Een hand bij zijn mond om zich verstaanbaar te maken, de andere hand hing langs zijn lichaam en lag op mijn blote been.

“Wàt wil je vasthouden?”
“Jouw piemel! Is dat OK?“
“Pardon?!?” en ik draaide mij verontwaardigd om. Niet geheel toevallig gleden zijn vingers daarbij precies over mijn bobbel! Ik voelde het duidelijk, maar dat zou zijn enige pleziertje zijn met mij! En ik dacht dat daarmee de kous wel af was.

Ik was het voorval alweer vergeten, tot er een vinger door mijn inkijk aan mijn halfblote bilspleet voelde! “Wat vond je van mijn idee? Ik zou je zo graag aftrekken!” Hij stond achter mij. Ik draaide mij om naar de jongen. Uiteraard gleden zijn vingers weer over mijn zwembroekje. Van achteren, mijn bilspleet, naar voor, mijn bobbel, over mijn zwembroek. Hij trok nog even snel nadrukkelijk aan de strik op mijn heup… “Ga jezelf lekker aftrekken!” deed ik boziger dan ik was en hij droop af.

Was het al een kwartier en een volgende cocktail later? Hij besloop mij weer van achter. “Dag lekker jongen!“ Meer niet.

Ik merkte dat ik hem ging zoeken in de menigte. Daar! Hij stond tegen de bar. Ik bekeek hem onwillekeurig eens goed. Witte bloes: open. Lekker kontje in de strakke shorts… Door het blacklight tekende er een driehoekje af ónder zijn shorts. Ik grinnikte en dacht: ‘Dress to impress! Hij heeft maar een stringetje aan!’ Hij kreeg zijn drankje en draaide zich om. Het was een leuke knul om te zien… Ook automatisch keek ik naar zijn kruis. Een fraaie bobbel. Helaas kon het blacklight niets aan de voorkant verraden. Teveel plooien… Onze blikken kruisten en ik moest blozen. Betrapt! Hij glimlachte alleen, maar had mij ongetwijfeld door. Ik wendde me af…

“Ben je er al klaar voor? Ik wel…” Hij had me alweer opgezocht. Monsterde mijn blik eens goed, knipoogde glimlachend en liep swingend bij van mij weg. Ik protesteerde al niet meer. Had hij ook vast gemerkt. De flirt

Dat ging zo de hele avond door! Natuurlijk voelde ik ander lijven tegen de mijne botsen, maar als ik vingers voelde op mijn zwembroekje was hij het steeds. Stond ik daar bijvoorbeeld te swingen, voelde ik zijn hand, vol op mijn kruis, vingertoppen onder mijn ballen. Hij stond weer achter mij. Voelde heerlijk aan mijn pik. Ik voelde mijn piemel direct opzwellen! En natuurlijk voelde hij dat weer! Maar ik was al zover dat het mij niks uitmaakte! Zijn duim haakte achter mijn zwembroek in de spleet van mijn broekband. Zijn duim gleed voor in mijn zwembroek en tikte mijn opgezwollen stam aan. De knul trok de stof verder omlaag, creëerde zo een grote spleet zodat mijn kleine dotje schaamhaar normaal gesproken, zonder de drukte hier, gemakkelijk zou zijn te zien!

“Als ik nou vertel hoe ik jou zou aftrekken, voel ik jouw pik dan stijf worden?” De knul masseerde mijn ballen heerlijk. Mijn pik zat enigszins veilig omlaag gekruld en knel in mijn zwembroek dus helemaal stijf en rechtop zou niet kunnen. En het was druk, wie zou überhaupt mijn dikkere bobbel zien? Ik probeerde de aandacht van mij af te leiden: “jij hebt ongetwijfeld al een stijve pik, niet?” De knul glunderde: “Nou en of! Als ik denk aan hoe ik jou zou aftrekken…!” Hij drukte zijn eigen stijve pik tegen mijn bilspleet. Die bilspleet werd ook zichtbaarder gemaakt want ook de horizontale spleet aan de achterkant van mijn zwembroek werd verder opengesperd!

Op het ritme van de muziek stonden we te dansen en te swingen. Zijn pik tegen mijn billen. Zijn hand op mijn zwembroek, op mijn dikke bobbel! Nu gleed zijn hand gemakkelijk door de brede spleet aan de voorkant van mijn zwembroek naar binnen. Normaalgesproken zat daar de barrière van de strik, maar de brede spleet onder mijn broekband bleek niet alleen zinnenprikkelend te zijn maar ook gemakkelijk toegang te bieden. Nu geen dunne stof meer tussen zijn hand en mijn opzwellende piemel, maar direct huid op huid contact! Afgezien van het dotje schaamhaar boven mijn stam was ik verder helemaal glad en kaalgeschoren! Zijn zoekende vingers kregen dat ook door en streelden mijn gladde halfstijve stam!

“Ga je mee naar buiten?” hijgde de knul in mijn oor. Ik knikte!

We slopen samen naar buiten. Maar daar was het vanwege de zwoele zomeravond ook behoorlijk druk! Achter het strandpaviljoen vonden we een rustiger hoekje. Alleen verlicht door flauw maanlicht. Links en rechts zagen we nog een aantal schimmen bewegen in typische ritmes. Kon mij in elk geval niks meer schelen. In deze hoek werd gesekst en daar kwamen wij ook voor naar buiten!

De knul liet er geen gras over groeien en door de brede spleet in mijn zwembroek ging zijn hand gemakkelijk weer in mijn zwembroek, tot onder mijn gladde ballen. Met een beetje grabbelen en trekken toverde hij mijn halfslappe penis uit mijn zwembroek. Hij rekte de stof zo ver omlaag en de spleet zo groot dat zelfs mij ballen vrij hingen! Behoedzaam schoof hij vervolgens de stretchstof onder mijn ballen. Dat was nog eens push-up!

Mijn pik was bevrijd door de knul en terwijl hij met mijn zwembroek bezig was onder mijn ballen, was mijn penis inmiddels keihard en stijf geworden. Torende trots haast rechtop omhoog! Met duim en wijsvinger trok hij langzaam de voorhuid van mijn kloppende eikel. Met een energiek floepje plopte mijn voorhuid over het randje van mijn eikel. De knul had mij de hele avond opgegeild. Zichtbaar opgegeild want mijn eikel plakte en glom van mijn eigen voorvocht!

Met een volle hand greep hij nu mijn stijve penis vast en begon mij af te trekken. Langzaam, sensueel eerst. Ik voelde zijn vingerkootjes over mijn eikel en stam gaan, zijn warme hand gloeien op mijn opgepushte ballen als hij mijn voorhuid helemaal strak trok. Zijn handpalm gleed erg lekker over mijn natte eikel. We zeiden verder niets, we hijgden van opwinding!

Hij voerde langzaam maar zeker het tempo op. Wreef mij verder in met mijn eigen voorvocht of likte zijn hand nat, proefde ongetwijfeld mijn geil. Het zeebriesje over het strand voelde fris aan op mijn natte kale ballen en oververhitte, plakkende eikel.

Ik stond gelukkig tegen een paaltje geleund, knikkende knieën, heupen maximaal gekanteld zodat mijn pik maximaal kon worden betast en afgetrokken! De knul stond naast me mij af te trekken. Niet te sloom, maar ook niet te snel. Een heerlijk geil tempo om optimaal van te genieten en niet te snel op klaar te komen.

Geroezemoes en gegniffel. Twee jonge meiden kwamen dicht in de buurt. Ik hoorde ze smoezen en gesmoord lachen. We lieten ons geen van beiden afleiden. Sterker nog: de knul ging mij sneller en krachtiger aftrekken, hield mij ook steviger vast, ik voelde elk ribbeltje van zijn vingers over mijn eikel gaan!

Toen flitste er een lamp van een mobieltje aan! Direct wendde ik mijn hoofd af en de knul deed dat ook. Per ongeluk kwamen onze gezichten tegen elkaar aan. Ik voelde een warme tong op mijn lippen en opende ook mijn mond! Zijn tong drong naar binnen en ik beantwoordde zijn tongzoentje! Ik was geil, hoorde het gegiebel van de meiden ergens vaag nog en voor het eerst kuste ik een man. Terwijl ik nog heerlijk werd afgesjord, kennelijk met publiek!

Gelukkig ging het licht alweer uit en de stemmen van de meiden verstomden. Maar het ‘kwaad’ was geschied. Ik zoende met een jongen! Geiler kon het niet worden en dankzij het korte zoentje kwam ik uit mijn tenen klaar: “ik kommmmm mmmmmmm ooooooooo!”

De knul hield op met sjorren, trok mijn voorhuid haast te pijnlijk strak en ik leegde mijn ballen, spoot mijn zaad in een aantal energieke salvo’s op het strandzand.

Toen melkte hij mijn pik leeg. De laatste druppels zaad perste hij uit mijn stam en vormden een witte plakkende klodder op mijn eikel. Met een vinger veegde hij die eraf, knipte met zijn vingers en het meeste sperma op zijn vinger schoot op de grond. De laatste restanten zaad wreef hij uit over mijn slap wordende piemel, over mijn gladde, bezwete huid.

“Ik zou niet willen dat je vlekken maakt in je geile zwembroekje, dat is zo gênant en goedkoop!”
‘Nee, jezelf laten aftrekken in het openbaar is classy?!?’ dacht ik, maar ik had er zeker geen spijt van!

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , ,
16 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,00
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

greenleafs (27)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal