Sexverhalen.com » Homo » Als je je pik niet scheert, dan ben je het pijpen niet weerd!

Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:
Man 1:
(origineel: Hugo)

Het was mooi weer en we waren even uitgestudeerd samen. “Pilsje doen in de tuin?” stelde Hugo voor. En daar zaten we dan even later. Weer te puffen, net vanwege de tentamenstof, nu vanwege de warmte.

Hugo trok zijn shirt al uit. Lekker strak lijf… Niet dat ik er zelf zo beroerd uitzag! Een pilsje later zaten we allebei met ontbloot bovenlijf maar nog steeds te smelten. “Ik doe mijn jeans uit, hoor, kan me niet bommen!” en Hugo schoot snel uit zijn broek. Te snel, want zijn wijde boxershort trok hij in dezelfde beweging omlaag. Voordat hij het doorhad, vlóóg mijn blik al naar zijn kruis! Naar zijn haast kale kruis, dat zag ik meteen, niet dat zijn blonde haren veel zouden opvallen, maar ik zag gewoon níets!

Verontschuldigingen mummelend deed Hugo zijn boxer terug aan. Ik hield mijn jeans liever aan… ik zag zijn fraaie kale piemel nog te goed voor me… Na het derde pijpje pils in de volle zon en op nuchtere maag durfde ik Hugo de vraag te stellen. “Zag ik het nou goed dat jij je schaamhaar hebt weggeschoren?”

Hugo keek me onderzoekend aan. Stond op en gaf mij zijn flesje bier aan. En zonder blikken of blozen deed hij met twee handen zijn boxer weer omlaag! “Dat had jij scherp opgemerkt, zeg! Dat je daar oog voor hebt… Dan denk ik dat je mij vast nog wel een keer en dan beter wil bekijken!”

Nou mummelde ik míjn verontschuldigingen… maar intussen stond Hugo wel zijn hele mooie kale piemel te showen voor mij. En ook zijn ballen waren perfect kaal. En maar een smalle lijn van wat langer, krullend schaamhaar liep van onder zijn navel naar de aanzet van zijn pik.

“Mooi?” hengelde Hugo naar mijn reactie. “Zeer zeker!” zei ik oprecht.

Hugo hengelde verder: “’wie zijn pik niet scheert, is het pijpen niet weerd!’” Wijdbeens wiegde hij zijn piemel zachtjes heen en weer. “En jij dan?” vroeg hij mij toch nog onverwacht. “Ik niet!” antwoordde ik, niet geheel begrijpend wat zijn vraag was. “Dan wil ik je toch óók zien!” daagde Hugo mij nog steeds heupwiegend uit. Ik lachte schuchter. “Ach kom op, gewoon jongens onder elkaar.” probeerde hij mij over de streep te krijgen.

Hugo zag er lekker uit, ik raakte toch best opgewonden van zijn blote lijf. Duidelijk geen naakte meid, maar ik zou zijn penis zo hebben kunnen vastpakken en…

Ik stond op en deed mijn broek los. “Hahaaaaa! Leuk!” kirde Hugo en met pretlichtjes in zijn ogen volgde hij mijn bewegingen. Ik deed eerst mijn jeans uit, toen pas mijn strakke zwarte onderbroek. Zag ik er wel een beetje fraai uit van onderen? Ik had geen idee!

Hugo bewonderde mijn dikke bos zwart schaamhaar. “Wist je dat je pik ook langer lijkt als je je schaamhaar kort knipt of wegscheert? Nóg een reden om het vandaag nog te doen!” “Om wat te doen?” maar ik had Hugo goed verstaan. “Kortknippen of wegscheren? Ik wil je best helpen hoor, heb alles ervoor in huis!”

Tijdens het vierde pijpje pils bespraken we de mogelijkheden. Ik had de grootste moeite om er geen stijve pik bij te krijgen! Ik had niet zo’n trek in een erectie bij een studiemaat. Hoezo zaten we hier al samen naakt te zitten?!? En dikker dan in ruststand was mijn penis al, maar wat de ‘ruststand’ van mijn piemel was, wist Hugo toch niet!

Hugo herhaalde zijn spreuk “wie zijn pik niet scheert…” gedurende het vierde flesje. Zijn ‘vrijblijvende aanbod’ om mij te helpen met scheren kwam ook terug.

“Weet je wat?” zei hij toen opeens ook erg doortastend. “Ik pak gewoon mijn scheerspulletjes en je laat mij gewoon mijn gang gaan!” Ik had geen weerwoord, kon er niet meer omheen lullen, mezelf er niet uitkletsen en dus dribbelde Hugo naar binnen -lekker kontje-. Korte tijd later had hij van alles uitgestald op de tuintafel. Ik zag zo snel een scheermesje, zeep, teiltje warm water, schaar, een washandje. Hugo toonde mij de fles scheerschuim: “jij of ik?” En ik stamelde “eh… jij zou mij toch helpen?” “Da’s waar” lachte Hugo.

Hij dirigeerde mij op het randje van de ligstoel en drukte mij achterover. Ik ging mijn behandeling volgen, hangend op mijn ellebogen.

Met het washandje en warme water bevochtigde Hugo mijn onderbuik -hij drukte mijn benen uit elkaar- en mijn liezen, mijn ballen… één voor één. Het warme water vond zijn weg omlaag tussen mijn billen. Opnieuw warm water pakkend, nu ging het washandje verder omlaag over mijn sterretje én nog eens terug omhoog over mijn ballen en uiteindelijk ook nog eens over mijn piemel, mijn voorhuid ruim omhoog over mijn eikel schuivend. En nou voelde ik elk briesje over mijn pik waaien!

Door Hugo’s aandachtige, zeer intieme aanrakingen had ik mijn piemel niet meer slap kunnen houden. Ik had een zeer plezierige, keiharde erectie. Ik had ook geen zin om me ervoor te schamen! Ook al lag ik hier naakt, wijdbeens en erg open en bloot vóór Hugo. “Mooooooi!” was het enige dat hij telkens bewonderend uitsprak.

Toen spoot Hugo scheerschuim rijkelijk over mijn onderlijf. Wat ik mij nog niet had gerealiseerd, ook niet na het washandje, was dat scheren en zeker vanwege alle plooien om mijn ballen, liezen en pik vraagt om delicaat hándwerk!

Hugo’s lange vingers smeerden niet maar stréélden het scheerschuim uit. Eerst door mijn liezen en gekmakend sensueel over mijn ballen. Toen enorm opwindend tussen mijn billen, om en over mijn sterretje. Tot slot pakte Hugo mijn stijve pik vast en wreef die en mijn onderlijf ruim in met zeep, trok heerlijk mijn voorhuid strak omlaag van mijn eikel af! De koude rillingen liepen over mijn rug, met ruim dertig graden!

Het mesje werd erbij gepakt. Eerst werden mijn liezen gemakkelijk onthaard. De tikken tegen mijn ballen waren erg lekker! Toen waren mijn ballen aan de beurt. De huid van mijn ballen trok Hugo met een hand strak en met de andere schoor hij mijn ballen kaal. Met zijn hand greep hij mij eikel beet en in snelle lange halen was mijn stijve pik in no time glad! Toen mijn onderbuik. “Helemaal kaal? Alleen kort maken? Vorm er in?” Een vorm er in stond mij wel aan. En Hugo wist zijn vragen te stellen: “Heb je veel erg lage slips, dus laag wegscheren? Of juist van die smalle pouches, dus smaller scheren?” Ik vroeg Hugo om een kort geknipte hoge rechthoek. Zo laag waren mijn slips niet, ik had eerder van die smallere sportslips.

Behendig schoor Hugo de randen van mijn woeste bos schaamhaar rechthoekig. Met het washandje spoelde hij het zeep uit mijn krullen en met kam en schaar trimde hij mijn woeste bos terug tot een geil doorzichtig reepje haar.

Op het moment dat ik verwachtte dat ik klaar was, gleed zijn vinger meerdere keren tussen mijn billen door, gevolgd door het scheermesje. “En wat heeft dat daar met pijpen te maken?” grinnikte ik wellustig en wijdbeens volop genietend. “Och” haalde Hugo quasi nonchalant zijn schouders op: “de grens tussen penissen pijpen, ballen kussen en sterretjes likken hoeft niet zo groot te zijn…!” “Waaaauw!” suisde het door mijn hersenen!

Maar toen werd dan toch het verwachte warme washandje ruim over mijn onderlijf gehaald en spoelden alle zeepresten weg. “En? Wat vind je er van?” Als volleerd dienstverlener werd mijn eikel nog eens lekker ontbloot.

Ik haalde mijn vingers voor het eerst in mijn leven met schaamhaar over een perfect glad en geil onderlijf. “Het bevalt mij prima! En hoe bevalt het jou?” stelde ik de vraag terug.

“Tja, hoe zei ik het? ‘Als je je pik niet scheert, ben je het pijpen niet weerd!” Ja, die kende ik nou wel… maar Hugo zakte direct met zijn mond op mijn penis! Ik voelde wederom weldadige warmte op mijn eikel, maar nou was het geen warm en nat washandje, maar was het de warme mond en de natte tong van Hugo! Niemand, geen enkele man in elk geval, had mij ooit gepijpt! Ik had überhaupt nog nooit geflikflooid met een jongen, tja, genoeg over gefantaseerd weliswaar… Meer nadenken lukte al niet meer. Hugo pijpte mij heerlijk! Hij masseerde mijn ballen, één voor één weer. Hij trok mij speels af tijdens het pijpen, maar het meest ongegeneerd liet ik mij gaan op zijn ene vinger…

Die ene vinger teasde mijn balzak, volgde het naadje verder omlaag, speelde tussen mijn billen, drukte en passant tegen mijn sterretje en toen ik mijn billen maximaal opende door mijn benen maximaal te spreiden, was het voor Hugo wel duidelijk én kinderspel! Hij drong aan op mijn kringspier, ik ontspande zuchtend van opwinding en hijgend van zoveel pijpgenot en Hugo drong diep in mijn sterretje binnen, vingerde mij als een meisje en stootte pulserend tegen mijn prostaat. Zoiets houdt een jongen van 20 met een zaadproductie en libido voor drie (of vier) keer klaarkomen per dag niet lang uit….

“Hugo? Hugo! Ik ga zo komen, Hugo ik, ik….kommmmmm mmmmmm mmmm mmmmmmmm”

Hugo had mij prima gehoord maar wilde klaarblijkelijk graag mijn zaad proeven. Of mij laten klaarkomen in zijn pijpmondje. Of allebei. Maakte mij niet uit! Ik leegde erg graag mijn zak, spoot wellustig mijn dikke stralen sperma in zijn mond en blééf spuiten. Uit mijn ténen kwam mijn orgasme!

Zijn gekmakende vinger ging uit mijn kont. De hand werd om mijn ballen gelegd en subtiel maar heer-heer-heerlijk zoog Hugo de laatste druppels zaad uit mijn kale pik. Met de rug van zijn hand veegde Hugo toen zijn lippen schoon en droog: “zoals ik al zei: ‘als jij jouw mooie pik goed scheert, dan ben jij het pijpen echt wel weerd!’”

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
30 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,80
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

hotsextoy (37)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

henk063 (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Ik hou wel van een stijve pik die uit een bos schaamhaar steekt. Met zijn pik in je mond je gezicht begraven in een bos schaamhaar…HEERLIJK!!! Een paar krullende haartjes in je mond is helemaal niet erg. Ik heb sinds mijn jeugd al honderden pikken laten klaarkomen in mijn mond, de lengte van de pik speelde voor mij geen rol hoor.

Reactie van Footlover op 5 december 2018 om 08:01

Beantwoorden