Sexverhalen.com » Homo » Bisex ontdekken en doen


Zie elke dag hier weer leuke, geile en spannende verhalen. Vooral de strand, buiten sex, bisex en home verhalen lees ik helemaal
Wat me wel opvalt is dat er steeds minder homo verhalen bij komen. Ikzelf ben bi man, getrouwd, 55. Sinds ongeveer 12 jaar op ontdekking in de gay/Bi wereld. Begonnen met parkeerplaats cruising park bezoekjes, later gay sauna en sexcinema. Ook wel eens een date via de sites in Nederland.
Ik schrijf Nederland, omdat mijn werk me wereld wijd brengt. Daar dan altijd wel tijd voor een sauna bezoek. In gay sauna’s geweest van Singapore tot USA, van Spanje tot Noorwegen. Sommige laden zijn niet zo van de gay sauna gediend. Dat is dan ook wel snel duidelijk op internet info pagina’s over gay/ sauna .
In Noorwegen was ik zo geil dat ik me wilde laten ontmaagden. Wat dus geen succes was. Ik gilde het uit van de pijn, en had dus snel wel 10 mannen rond me staan. In Antwerpen heb ik me dan zo’n 2 jaar terug laten ontmaagden, door een dunne, middel lange pik.
In Hamburg een sauna op een gemengde dag. Dus ook vrouwen welkom. De dames deden druk mee met een kerel in een sling te verwennen.
Maar nu over mezelf. Meestal ga ik met mooi weer eerst op internet op zoek naar cruising plaatsen of stranden. De naaktstranden hebben meestal wel een gay/Bi deel waar in de bosjes of duinen gesext wordt. Zo aan de Spaanse zuidoost kust. Daar bij een naaktstrand een duinen deel met naast de parkeerplaats een dik bebost deel met veel mannen. Meestal heen en weer lopend. Maar na wat oog contact en een om elkaar heen drentelen, wel een lekkere pijpbeurt gegeven. Zag steeds dezelfde man voor en achter me lopen. Toen hij weer eens omkeek, had ik al een leuk beschut plekje gevonden. Niet te ver van het paadje, want anderen mogen best meekijken. Liep ik zo’n 25 mtr voor die man uit, en snel achter die boom gedoken. Heel snel mijn kleren uitgedaan, en tegen een boom gaan zitten. Mijn achtervolger was snel daar, en begreep me zonder wat te zeggen. Hij trok zijn broek op zijn knieën, en daar stond al een grote, dikke, stijve pikken. Was wel 20 cm. Kon er niet van Af blijven. Maar dat toch ook mijn bedoeling. Na even gepijpt te hebben, kwam hij snel klaar. Ik voelde 3 stralen sperma achter in mijn keel schieten, een 4e straal kwam op mijn kin terecht. Ik wreef zijn ook over mijn wangen, en likte hem nog een keer. Snel haalde hij zijn broek weer op, en was hij weg. Zat ik dan met een mond en gezicht vol sperma. Heerlijk zo even snel een lading sperma over je heen krijgen. Snel even de zee in om me af te spoelen. Over het naakt strand met sperma in me gezicht en op mijn borst. Het is niet zo druk. Snel even gewassen, en opdrogen op het strand. Weet niet hoe het komt, maar me ook wil niet slap worden, zelfs niet in het koude water.
Later meer, en steeds een andere gay / Bi belevenis.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo, Korte verhalen | Sexverhaal gaat over: , , , , , , ,
20 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,40
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

joffeltje (49)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

BJ denk dat goede verteller ben misschien een belevenis vertelt of we er bij waren.

Reactie van michael2 op 30 oktober 2017 om 10:09

Beantwoorden