Sexverhalen.com » Homo » Bisex ontdekken en doen (5)


In Nederland zijn ook wel lekkere sauna’s te vinden. Mijn voorkeur gaat dan uit naar Rotterdam. Daar is ook veel meer geile te beleven. Eerst naar een filmhuis in de middag voor een biertje en een geile film. Misschien valt er nog wat te pijpen. Zo niet dan gewoon alle kleding in een plastic tas en maakt door de filmzalen lopen. Kijken en bekeken worden. Vreselijk geil. Ga dan op de voorste rij in een film zaal zitten trekken. Meestal wel bekijks.
Als ik dan goed geil ben, met de metro en tram naar zuid. Daar naar de sauna. En niet heel erg grote sauna, maar een prima ruimte waar veel kan. Een paard, voor de liefhebbers, een sling, een donkere ruimte, gloryhole. Film zaal.

Dat filmzaal is wel geil. Boven aan de trap al direct zicht op het bankstel in de filmruimte, eigenlijk meer een open ruimte met groot scherm. Geil gaan zitten kijken hoe anderen in 1 van de 3 banken zitten te trekken. Er staan meester ook wel mannen naast de banken te trekken. Zo zag ik daar een donkere man met een enorme pik wel 27-30 cm.. hij was zo snel en stevig aan het trekken, dat hij wel snel moest klaarkomen. We kijken elkaar aan, en lik lik over mijn lippen, en wrijf over mijn gezicht. ” Ik wil je zaad over me heen”

Ga naast de bank zitten, en masseer zijn ballen. Zijn ook is heel dicht bij mijn wangen, en hij blijft trekken terwijl hij naar een facial cumshot op de video kijkt. Dat is lekker zegt hij. Wil je het zo ? Ja, snel, geef me je zaad. Nog een paar trekjes aan zijn enorme pik, en hij komt klaar. Wel 6 stralen sperma schoten uit zijn dikke lange pik. Ik kan niet alles opvangen, maar het lukt aardig. Mijn gezicht zit vol met zaad, ik lik de rest van zijn pik en buik af. Als ik tevreden opdrachtgevers, zie ik dat er wel 7 mannen hebben staan kijken. Wat heerlijk. 1 van hun vraagt of ik ook slik. Ja, hoor, altijd welkom. !!
Ik ga me even douchen beneden bij de sauna en de Stoomcabine. In de stoomcabine is het lekker heet, en de stoom en transpiratie maken me weer geil. Ik ben niet lang alleen. Er komt een man binnen met de opmerking:” o ben je hier, ik zocht je. Je vind zaad wel geil he. Over je heen. En slikken?”. We praten wat over mijn zaad wensen, en we spelen met elkaars pikken. Tenslotte ga ik voor hem zitten en pijp zijn kleine ook. Is nog geen 10 cm, maar wel lekker dik. Hij wil dat ik stop met pijpen, want wil nog niet klaarkomen.

Dan nog maar weer even naar boven, daar is een kamer met groot bed, en sling. Beetje donker. En meestal wel wat te beleven.. vandaag ook weer. Als ik binnen kom ligger er al zeker 5 man op het bed. Door het donker kan ik niet echt goed zien wat er gebeurt, maar het is geil, want ik hoor veel gekreun vanaf het bed. Rondom Staan 6 mannen te trekken. Dat ik wel geil. Die ga ik eens pijpen. Op mijn knieën voor de eerste, die begrijpt me gelijk. En steekt zijn pik diep in mijn mond. Na een tijdje zuigen, likken en met zijn ballen spelen, is het tijd voor de volgende. Ik zuig zoveel ik kan, en doe mijn best om ze te laten klaar komen. Na een tijdje ben ik 1 aan het pijpen, en de volgende al aan het trekken. Op een of andere manier lig ik even later in het bed. Ik pijp een lekker dikke pikken, en wordt gepijpt. Ook spelen een stel handen met mijn ballen en tepels. Met hoeveel liggen we hier?? Er is echt niets meer van te maken, wie wie is, en wie wie pijpt, trekt, vingers, neukt, streelt. Het is een Kluwer mannen op een bed. Dan komen langzaam de klaarkomend op gang. 1 voor 1 komen we klaar. Over elkaar, in mannen kutjes, in monden.
Het bed raakt langzaa
m leger. Beneden aan de bar wordt nog wat bijgepraat, en van gedachte gewisseld over wat nou lekker is. Sommige worden door hun buurman aan hun ook getrokken. Het was weer een gezellige geile avond.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
13 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,46
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

fuckmyass (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal