Sexverhalen.com » Homo » Trekdate en geen minuut meer


Ik doe zoals in de advertentie op internet stond.

JIJ/IK SPELLETJE:
Jij belt aan.
Ik doe open.
Jij doet je broek los.
Ik haal jouw penis uit je broek.
Jij wordt stijf en hard.
Ik trek jou af.
Jij spuit jouw warme sperma in mijn mondje.
Ik slik jouw zaad door.
Jij geniet van die aanblik.
Ik doe jouw penis weer in je broek.
Jij gaat weer, maar misschien zie ik jou en je spuitende penis nog eens terug?

Dus…..

Ik bel aan.

Hij doet open, hij weet dat ik kom: “kom verder!” “Graag” zeg ik naar waarheid, maar spannend vind ik het wel!

Ik maak meteen mijn riem en rits los, zoals in de advertentie. En inderdaad grijpt hij in mijn onderbroek.

Hij glijdt met zijn zachte vingers onder mijn ballen en trekt mijn harde piemel en mijn ballen tevoorschijn.

Ik was allang stijf voordat ik ook maar in de buurt was! Geil van de opwinding. Er had sinds mijn studententijd niet zo vaak een man meer aan mijn piemel gevoeld (zie ‘Eindexamens achter de rug’ etc). Het werd weer eens tijd!

Hij klemt een hand om mijn ballen en met de andere hand begint hij mij meteen fel af te trekken!
Ik kan een diepe wellustige kreun niet onderdrukken. “Mmmmmmm, oooh, oooooeffff!” Ik knik op mijn knieën door zoveel doortastendheid. Ik voel ook een vingertop tussen mijn billen schuiven en automatisch kantel ik mijn bekken en doe ik mijn benen uiteen. Mijn ballen worden gemasseerd, zijn vingertop betast mijn anus, mijn stijve penis wordt stevig afgetrokken! Ik stoot mijn onderlijf ook nog eens hard in zijn hand terug. Voel de pijntjes van mijn net te strak afgetrokken voorhuid. Voel ook hoe mijn eikel steeds soepeler door de zachte vreemde hand glijdt. Het stevige rukken stopt even en mijn eikel wordt glanzend opgepoetst met mijn eigen voorvocht, druppeltjes worden uit mijn harde paal geperst en rondgewreven. Dan wordt ik weer stevig afgetrokken. “Oooooeeffff, mmmmmmm” kan ik alleen maar uitbrengen! Ik wordt heeeeerlijk afgetrokken! Volgens mij steekt er een vinger in mijn kontje! Dat had ik niet verwacht maar het is lekkerrr! Ik rij op de vinger in mijn kontje en probeer tegelijkertijd mijn stijve piemel op het mishandelende ritme terug in de aftrekkende hand te stoten.

Ik voel weer de pijntjes uit mijn eikel en het gevinger in mijn kontje tezamen met de masserende hand om mijn ballen. “Ik koooohohhommmmm, mmmmmmm, ooooooeh, jaaaaa….” Ik zie mezelf dikke klodders zaad spuiten, mijn eikel roze, glanzend, mijn spleetje bedekt met sperma… zijn tong vooral bedekt met mijn zaad! Ik spuit één keer, twee drie… Ik voel zijn warme adem op mijn natte penis. Ik voel nou zijn warme tong onder tegen mijn eikel! Ik pomp van geile opwinding nog een keer zaad uit mijn ballen en een tel later zie ik opnieuw een klodder zaad uit mijn penis komen, opbollen en langzaam van mijn eikel op zijn tong glijden.

Hij trekt mijn pik omlaag en likt hij in één vette haal de plakkende druppels van mijn snikkel… Mijn pik wordt al slapper… Maar dan slikt hij mijn zaad door! Veegt met zijn tong langs zijn lippen, opent zijn mond weer als bewijs dat hij echt mijn zaad heeft doorgeslikt!

Ik voel mijn slappere piemel alweer opwippen door de geile aanblik. Ik doe mijn ogen dicht en zie mijn zaad nog op zijn tong landen. “Dat… dat… was onverwacht lekker, heeeerlijk!” beken ik eerlijk. Hij voelt mij ook opwippen en trekt mijn pik gemakkelijk af totdat die opnieuw hard en stijf is!

Hij heeft mijn piemel überhaupt niet losgelaten vanaf het moment dat hij mijn stijve penis uit mijn broek heeft gehaald! En sperma heeft laten spuiten! En weer opnieuw tot volle stijfheid heeft gemasseerd. Maar dan doet hij toch het onvermijdelijke… hij doet zorgvuldig mijn ballen en mijn stijve penis weer zo goed en kwaad als het lukt terug in mijn slip.

Ik weet het: “time to go”. Ik doe mijn broek dicht en ga, slechts minuten later dan ik gekomen ben.

Hij heeft mij echter wel overtuigd: ik probeer zeker nog eens te ‘komen’!

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , ,
18 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,72
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

lovelyma89 (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lekkerpik (53)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal