Sexverhalen.com » Homo » Bisex ontdekken en doen (3)


Het derde verhaaltje over mijn Bi ontdekking dan over de eerste mannen trio. Was in een franse sauna.
Net al alle anderen hier weer de gewone indeling: bubbels, kamerstekens, zwembad, sling en donker deel. Allemaal wel aardig. Wat me opviel dat sommige kamers de matras op de vloer lag.. leuk. En dan ook geen deur. Meer een deel van de gang. terwijl ik de kamers langs liep was er 1 bezet met 2 mannen. Geen deur, dus vrij bekijks. Heerlijk.
Ligt 1 man op de grond en bereden door een wordt bereden door een andere. De bovenste kijkt de gang in. Is druk aan zijn ook aan het trekken en neemt de dikke pikken van de onderste man heel diep in zijn Mannenkut. Wat een geil gezicht.
Hij kijkt steeds mij aan. Als mijn ook groeid, en ik er aan bezin te trekken, wenkt hij mij. Hij likt over zijn lippen, en wil me dus pijpen. Dat hoeft hij geen 2 keer te zeggen.ik stap het kamertje binnen en ga over de liggende man heen staan, zodat de bovenste mij pijpen kan. Dan zie ik de onderste ook een lik beweging maken. Ziu hij me willen pijpen…. ??. Hij doet zijn handen omhoog en pakt mijn billen beet. Die doet hij flink uit elkaar en maakt weer een lik beweging. Ik begrijp het. Zoveel mogelijk last ik me zakken, zonder mijn ook uit de zuigende mond te halen. Zijn tong kan net bij mij kutje.. lekker likt hij mij.
Ik ben nog geen half uur hier binnen in wordt al bijna klaargepijpt, terwijl ik gerimmed wordt.
De man die me pijpt is niet gestopt met zichzelf te trekken. Ineens stopt hij met trekken, stopt hij met pijpen, en brengt zijn ook naar mijn mond. Voordat ik bedenken kan wat hij wil voel ik een straal sperma in mijn gezicht schieten. Wat is dit heerlijk. Voor het eerst met 3 mannen tegelijk, en dan binnen 5 minuten een facial.
Verder daar in de sauna best een flinke tijd gebleven. Ik weet niet of dat in Frankrijk gebruikelijk is, maar overal waar ik even ga zitten, en aan me stijve pikken trek, wordt ik door monden verwend. Dan doe ik dat ook maar bij de anderen. Als ik verkeerd om in de sling ga liggen. Hoofd naar beneden en benen omhoog. Komen er wel manemen hun ook in mijn mond leeg spuiten. Het duurde allemaal wel wat lang, zeker een uur, maar het was het wachten waard. Gezicht, borst en buik onder het sperma maak ik nog en rondje sauna en maak al een plan om morgen hier terug te komen.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , ,
8 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 5,63
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

tostysletje (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal