Sexverhalen.com » Homo » Twee spuitende pikken onder de zonnebank


“Wachten jullie nog even? Jullie cabines zijn bijna klaar!”, zegt het meisje achter de balie tegen mij en een jonge knul, die achter mij was binnen gekomen.

Zegt de knul na verloop van tijd opeens: “Raar eigenlijk, dat je hier in een wildvreemde omgeving in je nakie gaat liggen…” Ik haal mijn schouders op: “Dat heet ‘ontspanning’.” “Zo ontspannen lig ik er niet bij hoor!” en de knul wijst naar zijn kruis.

Ik kijk en zie een behoorlijke bobbel in zijn dunne joggingbroek! Ik bekijk hem opeens met hele andere ogen: groot, slank, atletisch gebouwd… en met een stijve piemel!

“Maar ik tijdens het zonnen haal ik de spanning er wel af, hoor!” gaat de knul verder. Ik lach. Vanwege zijn openhartigheid, zijn exhibitionisme meer. Vanwege de herkenning ook. Ik lig ook altijd wel met een stijve penis onder de zonnebank… Heb mezelf ook vaak genoeg afgetrokken met de warme gloed op mijn ballen en de aangename wind van de ventilator tegen mijn natte eikel. Ik krijg nou ook spontaan een stijve pik…

“Maar zo te zien ben jij er ook al klaar voor!” glimlacht de knul. Ik heb ook maar een sportbroekje aan en ook die kan net zo min mijn eigen bobbel camoufleren.

“Ik denk het ook ja” beken ik blozend. Gelukkig roept het meisje naar ons: “Jullie mogen komen hoor!” “En óf ik ga komen” fluistert de knul!

Ik loop voor hem de gang in. Het meisje toont onze cabines. “Nog uitleg nodig?” en we schudden allebei van ‘nee’. “Nou, dan mogen jullie beginnen, geniet ervan!” en het meisje is weg. “Wé mogen beginnen” zegt de knul met extra nadruk op ‘we’.

“Als ik jou eens van jouw spanning afhelp…?” vraagt hij mij! Mijn pik reageert direct enthousiast op zijn voorstel. Mijn penis wordt nog stijver en knelt nu echt onaangenaam in mijn broek. Ik wil uit mijn broek en de knul mag het van mij doen! Ik knik.

De knul laat er geen gras over groeien. We hebben maar zo’n twintig minuten de tijd. Hij heeft mijn touwtje zo los en mijn sportbroek ook zo omlaag. “Hahaaaa!” begroet hij geestdriftig mijn naakte stijve piemel. Ik had vanwege de binnenbroek verder geen ondergoed aangedaan vanmorgen…

Zijn vlakke handen glijden omlaag over mijn buik. Door mijn schaamhaar, eerst nog tussen mijn onderbuik en mijn stijve piemel, dan over mijn harde pik. Een handpalm glipt over mijn eikel en drukt en passant meteen mijn voorhuid wat omlaag…

De knul laat mij uit mijn sportbroek stappen. Zijn wang schuift ongetwijfeld bewust langs mijn stijve paal als hij bukt.

Geknield voor me wil de jongeman mijn stijve penis beginnen aftrekken, maar ik hou hem tegen. “Hé, ik wil ook wat van jou zien, dan!”

De knul lacht breed en vliegensvlug heeft hij zijn kleren uit. Inderdaad een aangenaam gespierd lijf en zijn perfect kale en gebruinde dikke pik past goed bij hem! Hij showt mij zijn piemel. Trekt teasend zijn voorhuid over zijn roze eikel. Zijn voorhuid floept over het randje van zijn eikel. Ik zie hoe de knul van de rilling geniet! Dan zakt hij weer op zijn knieën.

Hij heeft een prettige stevige greep halverwege mijn stijve stam. Niet te laag zodat hij mijn voorhuid telkens heerlijk strak over mijn eikel kan trekken en laag genoeg zodat zijn vuist met mijn stijve piemel er in telkens onder tegen de aanzet van mijn pik stoot. Zijn andere hand houdt hij op mijn bil, vingertoppen in mijn bilspleet.

Hij rukt, sjort, masseert, wrijft, trekt, knijpt, streelt mijn stevige snikkel. Hij doet het érg lekker en onbewust moet ik terugdenken aan jaren geleden, toen mijn klasgenoot en ik elkaar waanzinnig vaak hebben afgetrokken (zie: Eindexamens achter de rug).

Ik hou het zo niet erg lang vol! Ik sta op mijn tenen, steek mijn penis trots vooruit in de vuist van de jongeman en spuit!

Warme klodders sperma vallen op de grond. In één, twee… vijf keer aanzetten pomp ik al mijn zaad uit mijn zak als bewijs voor een abnormaal lekkere trekbeurt!

“Samen eh… zonnen nog?” hijg en puf ik nog na. Dat wil de jongeman wel. We kruipen samen onder de zonnehemel. Mijn halfstijve pik ligt op mijn buik na te druppen. Ik zoek strelend naar de stijve paal van mijn sexmaat van dat moment.

Ik lik mijn hand nat en krul mijn natte vingers om de dikkere penis dan de mijne en begin ook de jongen af te trekken. Het is weer als vroeger en ik geniet met volle teugen. De kreuntjes, het gekronkel onder mijn hand. Ik voer het tempo op. De jongeman was ook niet voorzichtig geweest met mij!

Hij stoot zijn warme paal nu ook terug in mijn hand. Zijn hoogtepunt kan ook niet ver meer zijn! Zijn ademhaling wordt dieper, zijn lichaam verstart en… met een zware kreun komt ook de knul intens klaar! Ik kijk hoe zijn zaad witte spetters spuit op zijn buik. Ik kijk naar de andere kant. Mijn sperma ligt inmiddels kleurloos op de grond.

Ik kijk op de klok. We hebben nog een paar minuten. Ik speel nog graag even met zijn slapper wordende penis, wrijf zijn sperma uit over zijn onderbuik en over zijn pik, zodat het snel opdroogt…

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , ,
25 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,48
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

tostysletje (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal