Sexverhalen.com » Homo » Bezorger aan de deur bezorgt… mij een orgasme!


Ik was net thuis van mijn vroege dienst, had me gedoucht, afgedroogd, was in een T-shirt geschoten en liep naar beneden om een crackertje te eten voor ik ging slapen.

De deurbel ging en ik liep de gang in. Ik zwaaide, moe en al slaapdronken denk ik, de voordeur open. Buiten stond een knul van een bezorgdienst met een pakketje.

Die grinnikte en keek ongegeneerd naar mijn blote piemel en zei: “Ik heb een pakketje voor u, hier even tekenen graag…” Hij deed geen moeite om ergens anders te kijken. “Zit misschien nieuw ondergoed in?” grapte hij.

@#%&@!! Had ik echt half naakt de deur geopend?!? Ik had mijn hand al voor mijn kruis geslagen, maar duidelijk te laat. “Sorry” mompelde ik blozend. “Geeft niet hoor, vind het wel aardig om een blote pik te zien waar ik het niet verwacht…” Ik had mijn krabbel gezet en de knul vertrok.

Vloekend stond ik in de keuken nog boos te zijn op mezelf toen de deurbel alweer ging. Snel naar boven iets aantrekken en te laat terug zijn bij de deur? Nee, snel spieken door het spionnetje. Ik zag dezelfde knul? Ik deed de deur open… op een kier wel te verstaan!

“Nog een pakje?” informeerde ik.
“Nou nee… Je zag er wel lekker uit met je blote pik! Was benieuwd of…”
“Of wat?” vroeg ik verbaasd.
“Of je inmiddels al aangekleed was… hopelijk nog niet…”

Een vreemde rilling ging door mijn blote ballen en mijn slappe pik wipte zelfs op!

“Nee, ik heb nog niks aan verder” bekende ik eerlijk.
“Mag ik nog eens kijken dan?”

Mijn ‘hoofd’ zorgde voor een verbaasde frons op mijn gezicht. Maar mijn ‘hart’ deed de deur al verder open. Ik was exhibitionistisch genoeg en genoot nu al van de aandacht!

Glunderend keek de knul naar mijn pik. Naar mijn opzwellende pik, ik kon het opzwellen niet stoppen… had ik wel willen stoppen?!?

“Wow, hij groeit!” En ik ging er eens goed voor staan, benen een beetje uiteen, bekken gekanteld. Ik vond mezelf er niet verkeerd uitzien: kale ballen, niet te zwaar, kale piemel, lekker dik. En voor de rest had ik mijn schaamhaar in model en doorzichtig kortgeknipt.

De knul pakte zonder aarzelen mijn groeiende pik vast. In mijn onderbewuste had ik dat waarschijnlijk gehoopt of verwacht: ik drukte mijn penis nog eens extra in zijn vuist. Ik klaagde niet!

De knul likte zijn hand nat en greep me opnieuw beet. Ik had wel een idee waarom hij zijn hand nat maakte! En inderdaad schoof zijn hand nu glad op en neer over mijn stijve pik!

We zeiden niets. Mijn lichaamstaal was ongetwijfeld duidelijk genoeg! Ik bewoog mee met zijn aftrekkende vingers en kreunde juist zacht als hij mijn harde eikel lekker raakte met zijn natte hand. Die hand ging sneller en sneller, werd regelmatig opnieuw nat gelikt en zo schoof de knul of zijn losse natte vuist over mijn stijve piemel of trok hij me snel en teder af! Mijn slaaproes was veranderd naar geile roes!

De knul trok mij heerlijk af en al vlot voelde ik mijn hoogtepunt komen. Ik zakte haast door mijn knieën. “Ooooooooooh mmmmmmmmm, jaaa!”, ik spoot mijn zaad op mijn eigen deurmat!

De knul had mijn stijve penis losgelaten en keek weer zo glunderend, maar nu naar mijn spuítende en stíjve, blote pik.

“Ik moet helaas weer verder, maar misschien kan ik nog eens iets lekkers komen bezorgen?”
Ik gnuifde en knikte hijgend: “bezorg jij mij nog maar eens een orgasme, ja!”

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , ,
33 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,61
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Uhm ik vind dit stiekem best geil!!

Reactie van Lotte op 21 februari 2018 om 07:13

Beantwoorden